Husk at nyde det simple!

Kan du huske dine teenageår?

Sponsoreret af SAMSUNG

Når jeg tænker tilbage på min teenageperiode, så kan jeg egentlig kun – meget svagt – fremkalde billeder af min klassekammerater i folkeren. Især af drengene. De så simpelthen så underlige ud i 13-15 års alderen. Ørerne og næsen blev pludselig meget større end alt andet i deres fjæs. Nogen af dem lignede næsten dumbo. Alle begyndte også at få klammoella bumser og lugtede lidt af frikadeller under armene, da man var i den alder, hvor man ikke vidste om det var pinligt eller sejt at bruge deo.

Især i omklædningen til gymnastik, var der stirren på. Alle piger skulle lige tjekke hinandens babbelutter, undertøj og hårvækst ud. Ej men altså. Det var jo en for mærkelig tid!

Jeg husker dog ikke så mange, sjove episoder med mig selv. TIL GENGÆLD mindes jeg da min søster (der er 5 år yngre end jeg) begyndte at komme i puberteten og startede på at opføre sig underligt. Jeg tror, allerede hun kom i puberteten som 10 årig. Min mor må simplethen være verdens sejeste kvinde 😉

Én episode jeg aldrig vil glemme var den gang hun ville løbe hjemmefra, men failede bigtime.

Min mor og min søster var blevet uenige om noget jeg ingen gang husker, hvad var. Det var garanteret noget så åndet, som at hun skulle tømme opvaskemaskinen, hjælpe med at gøre rent eller lave lektier. Ting man bare IKKE magter at hjælpe med som teenager. Hun låste sig derfor inde på hendes værelse på 1. salen og besluttede sig for at løbe hjemmefra. Hun gad fandma ikke finde sig i mere pis! Istedet for at gå ned af trapperne og tage én ud af de to hoveddøre der er i vores hus, besluttede hun sig for at stikke af gennem vinduet (fra 1. sal). Kæft en klovn.

Som en anden Olsen Banden film, tog hun hendes lagn, dynebetræk, hovedpudebetræk og hvad hun ellers kunne finde og bandt det sammen til et langt “reb”.  Hun bandt det fast til radiatoren og kastede resten ud af vinduet. Hun ville da bare lige rapelle ned af husvæggen. Intet problem.

Samtidig sidder min mor i køkkenet – i den helt anden ende af huset – og hører pludselig et ORDENTLIGT brag. Det var næsten sådan, at hele huset stod og rystede. Min mor løb ud i haven og så en sammensplattet teenager liggende på jorden og ømme sig. Det lange fald havde givet hende en ordentlig mavepuster, så hun kunne ingenting sige eller gøre. KÆFT hvor må det have set sjovt ud.

Siden den episode, tog min søster altid hoveddøren, når hun skulle løbe hjemmefra.

Apropos teenagere. Så har Samsung lavet en ny reklamefilm med det mest geniale koncept. Dette koncept var nok ikke gået med min søster, men jeg vil vædde med, at det kan hjælpe rigtig mange familier med at forhindre at deres teenager løber hjemmefra – grundet huslige pligter. Se den lige her:

   

1 kommentar

  • Haha, det er det der er så sjovt ved at have søskende – at man kan huske de andres historier ligeså godt, som sine egen 😀
    Vi er tre stk og har masser på lager 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at nyde det simple!