9 blomstrede kjoler

9 seje t-shirts til 79 kr

Der er ikke noget bedre end en hvid, sprød og ny t-shirt. Det er noget af det bedste jeg ved faktisk. Jeg føler mig så ren og pæn. Jeg elsker især når man kan få sine t-shirts billigt, da jeg er typen der har en t-shirt på én gang – spilder og vupti så er t-shirten ødelagt for altid. Jeg kan aldrig få mine pletter væk. Kender I det?

I aften har jeg taget en ny t-shirt på og jeg føler mig ren. Og pæn. Og lækker  😉 Vi er på vej ud os spise på en lille taverna i den landsby vi bor i. Vi skal have tzatsiki, halumi og tomatsalat til vi brækker os. Haha..

000058bc-baae-4ea3-8894-bf96a0da93f0

Her har I mine 9 bud på de mest perfekte og rene t-shirts (som I kan se, kan jeg virkelig godt lide nr 5 og nr 8. Eller også er jeg bare kommet til at smide den samme t-shirt ind to gange. Ingen ved det): 7shirt

Reklamelinks: 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER 

29685172-6217-41d2-a900-d05a538c9b4bGod fredag gurls.

<3 – LAU

   

5 kommentarer

 • Christina

  Måske er jeg blind, og du allerede har fortalt det… i så fald er jeg bare blind så, men HVOR ER DE BUKSER FRA? Tror ikke jeg kan leve uden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   HAHAHAHA.. de er fra Mango – de er lidt små i størrelserne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er den tshirt fra,som du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Verdens bedste basic t-shirt findes i H&Ms herreafdeling (divided) til kun 50 kr! Har efterhånden smadret et par stykker. Er virkelig også typen der spilder, især når jeg spiser mad i sengen, hvilket sker virkelig tit😬😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 blomstrede kjoler