Tirsdagstippet #11: nytårs suit på udsalg

Året der gik #2

I julen havde jeg tid til at kigge alle mine billeder på telefonen igennem. Nøj hvor har jeg bare oplevet mange fantastiske ting i 2016. Jeg har allerede lavet et blogindlæg om selvsamme, som du kan læse og kigge på HER.

Lad os fortsætte hvor vi slap.

I 2016: 

.. lavede min veninde (Micha) og jeg en overraskelse for vores kærester, der indebar paintball med en masse venner.  Vi havde en helt fantastisk dag og jeg er VIRKELIG(!) blevet grebet af pintball. Er I klar over hvor sjovt det er? Læs mine friske erindringer her.

img_0218

.. var året hvor Rossopomodoro blev super moderne i København. Jeg tror aldrig jeg har spist så meget pizza og drukket så mange aperoller som i år.

img_0225

.. 2016 var året hvor hele Bloggers Delight tog til Distortion i 36 graders varme – Kan I huske det? Altså varmen? Se flere billeder fra denne dag her.img_0741 img_0775

.. fik vi endelig brugt Robs’ båd – Trunte som nu hedder Runte (ligesom Runte-Trunte). Læs hvorfor båden skiftede navn lige her. Vi har virkelig benyttet os meget af båden og har haft en masse søde venner med ombord til rosé, piquenique og aftendukkerter.

img_0875img_0792img_0780

.. fik jeg nye solbriller som klæder min smukke kæreste bedre 🙂

img_5024

.. var året hvor SKAM overtog herredømmet. OG det er bare dritkul.img_6141

.. fik jeg farvet mit hår “mørkt”. Eller i hvert fald mørkere end jeg nogensinde har haft det. Se før/efter billede her. img_5699

.. åbnede vi – Adidas Runners – vores helt egen løbeklub på Ravnsborggade. Jeg starter morgenløb op fra januar af måned. Hvis du vil med og vil vide mere så læs her.

img_4357 img_4529

img_1102

.. klarede jeg mit aller første psyko-løb; Tough Viking. Det var virkelig en fed, fed, fed oplevelse. Dagen efter løb jeg The Colour Run.

img_1281 img_4364 img_1305

Pheeew.. Jeg har mange flere billeder, som jeg gerne vil vise jer. DERFOR må jeg lave et 3. og sidste indlæg med året der gik i løbet af ugen 🙂

<3 – LAU

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstippet #11: nytårs suit på udsalg