VLOG: kæmpe (blogger) julefrokost

Året det gik #1

Nu har det været lige jul (glædelig bagjul forresten) hvilket betyder at jeg har haft mere tid til at lave ingenting end normalt. Gud hvor har det bare været ret. Hvad har I lavet?

Jeg har spist rigtig meget mad.. Ligget rigtig meget ned. Sovet længe (eller til kl 8 – det er længe for mig). Set rigtig mange julefilm. Jeg så blandt andet en eller anden film med Nicolas Cage, der vist hedder The Family Man. Egentlig ret god i forhold til at det var med Nicolas Cage. OG SÅ har jeg siddet og gloet alle mine billeder på telefonen igennem. Wow, hvor har der bare været mange uforglemmelige oplevelser dette år. Det tænker jeg faktisk at jeg lige vil dele med jer, hvis det er okay?

I 2016:

.. Startede jeg min EGEN blog (tidligere havde jeg en blog sammen med en veninde). Her skrev jeg velkommen og forklarede lidt om sig selv.image

.. Sagde jeg mit job op hos Blogly og rykkede over til Bloggers Delight. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg ELSKER min nuværende arbejdsplads.

picmonkey-collage

.. Havde jeg og Rob den VILDESTE rejse til Thailand (i 17 dage)…

img_8009img_8082   img_8466 img_8483 img_8579 img_8622 img_8671

..Fik jeg en invitation af BitteBitte til Ystad Saltsjöbad. NØJ hvor var det bare lækkert. img_9100

.. Apropos BitteBitte. Så var 2016 året hvor hende og jeg begyndte at træne sammen intensivt. Vi har faktisk fået vores helt egen personlige træner, som vi starter hos i januar 2017. Wuuhu! Læs hvad mine planer er for min krop lige her. img_9121

.. Kom farven lyserød på mode igen. I hvert fald i min optik (det tog måske en lille smule overhånd på et tidspunkt).

img_9222 img_9294img_3675

.. Var året hvor jeg var på 2 juicekurer. Jeg starter på en juicekur igen i starten af januar, da jeg er blevet ekstremt bidt af det.

img_9460

..Åbnede én af mine bedste venner – ved navn Mads Storm – sin helt egen skønhedsklinik. MEGA, MEGA sejt altså. Jeg skal faktisk forbi ham i næste uge, for at få leaset nogle blodsprængninger i ansigtet. Jeg laver en video på dagen, som I skal glæde jeg til at se.img_9718img_4648

Pssstt. Min mor og jeg har været forbi Storm og hans klinik et par gange og få ansigtspeelinger.. 

.. Var året hvor jeg byggede 7 brændestabler oppe i sommerhuset i Rørvig. Det var virkelig mediterende at gå og bygge 🙂

img_0006

.. Var året hvor Clarrods & Co blev min officelle yndlings vinbar. Jeg er kommet der så meget, at jeg er blevet venner med dem der ejer stedet og de skal med til min nytårsaften. Læs hvorfor det er mit yndlingssted her. 

img_0395 img_0446 img_0426 img_0418

.. Var året hvor jeg blev super glad for små charmeklude. Selv Cana Buttenschøn har lagt mærke til mit overforbrug af disse..img_0579

Resten af “året der gik” kommer i løbet af ugen, da det ellers ville være verdens længste blogindlæg 🙂

<3- LAU

   

1 kommentar

  • Så hyggeligt med tilbageblik; især feriebillederne giver altså akut lyst til sommer og sol, nu hvor julen er ovre.

    PS. Altså.. Nicolas Cage er da en giga frækkert? 😮
    Især som voldspyko i Face Off B-) (That came out kindda wrong.. but still)

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: kæmpe (blogger) julefrokost