OUTFIT: tern & cherry bomb

AFSTEMNING: hvilken kendis ligner jeg?

Forleden dag lavede jeg en afstemning om hvilken kendis min kæreste ligner. Læs det HER og se hvem der var flest der stemte på HER.

Det er skide sjovt med afstemninger – så jeg laver lige endnu én. Denne gang med mig selv (ananas i egen juice – men sådan er det jo at være blogger. Mig mig mig). Jeg har gennem hele mit liv fået at vide, at jeg ligner 2 af kendisserne nedenfor (gæt hvem?) og 2 af de andre er jeg for nylig blevet sammenlignet med (gæt hvem?). Jeg vil derfor bede jer alle sammen om at smide en stemme i kommentarfeltet nederst, så jeg én gang for alle kan finde ud af hvem jeg ligner 😉

ER DET ASHLEY OLSEN ?

ashleyxlau

ER DET IBEN HJEJLE?

ibenxlau

ER DET PINK?

pinkxlau

ER DET TRINE DYRHOLM ?

trinexlau

STEM, STEM, STEM..

<3- LAU

   

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: tern & cherry bomb