Min loooooove story

Billeder fundet på min kærestes telefon

Er vi ikke enige om, at det er en fact, at mænd godt kan lide at kigge på flotte damer?

Af samme årsag har mænd plakater med nøgne damer på værkstedet, billeder af lækre piger som baggrundsskærm på computeren og naturligvis drømmer de om at få lignende billeder af deres kæreste (hvis de har sådan én).

Bare ikke min kæreste!

Jeg sad nemlig og kiggede hans billeder igennem på hans Iphone forleden, da jeg gerne ville se om han havde nogle fede billeder liggende fra Portugal. Nope – der var intet at komme efter. Til gengæld faldt jeg over flere billeder af mig. Uuuuh tænker I nok. Nu får vi lov at se et styk’ med hud af Laulau..

Glem det! Robs har tydeligvis ikke behov for den slags billeder. He want’s the real deal – apparently.

Se her:

img_5109Hvad siger I så? Aldrig har jeg været mere usexet!

Da jeg scrollede videre, faldt jeg over disse billeder:img_5108img_5114Azzå.. Hvad sker der for manden? Ja, jeg ligner en kæmpe fed og sovende gris. Men behøver han at forevige det?

 I tror det er løgn. Men jeg fandt mere endnu:img_5112img_5111

Jeg har været drønhamrende syg i weekenden og har taget mig en lur her og der. Dette er åbenbart den medlidenhed man får herhjemme. Tsssk!

Så se lige det her engang:

img_5110Jeg havde tømmermænd, vi var i Cannes og vi skulle hjem dagen efter. Jeg begyndte at græde fordi jeg ikke ville hjem (haaalloo jeg havde tømmermænd, så er alt ok). Men det der forvirrer mig aller mest er, at Rob har lyst til at have dette billede liggende på hans telefon. Se lige hvor fucked jeg ser ud? 😉

Kæææft mand.

Jeg burde give ham en kalender med billeder af mig (i grisekostume) i julegave.

God dag.

<3- LAU

   

6 kommentarer

 • Emilie

  Det er en mandeting. Min kæreste har nok 20-30 billeder af mig, hvor jeg er sovende på mange forskellige GRIMME måder. Specielt de, hvor jeg er faldt i søvn med tandbørsten i munden, er populære….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det sjoveste! 🙂 Tak for indlægget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hahaha, du er ikke den eneste Laura! Forleden dag viste min kæreste mig i en nærmest i power point præsentation, de ækle og ærgerlige billeder hand havde taget gennem tiden…
  Tusind tak… Eller..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu k***! Det er sjovt!!! Og hvor er du sød, du minder mig om min veninde, som jeg (på kærligste vis) kalder grisling 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min loooooove story