Hvorfor blev jeg ikke inviteret?

Bløde kinder og masser af c-vitamin

Sponsoreret 


Kan I huske, jeg fortalte, at jeg fik en ansigtspeeling i sidste weekend?

Selvfølgelig kan I det 😉

Lige siden denne peeling har min hud skællet en del. Det er helt normalt at huden gør dette, da man går ind og fjerner det øverste lag hud med sådan en kradsbørstig omgang. Lidt ligesom dengang Samantha (SATC) fik lavet en peeling – bare i en noget mildere grad 😉

Anyway. Derfor kom det som kaldet, da jeg blev spurgt, om jeg ville prøve den nye Power Bright treatment fra Ole Henriksen. Jubbiii! Jeg har ovenikøbet en forkærlighed for Ole Henriksen produkter – da det var de aller første produkter jeg begyndte at bruge.

Denne Power Bright Treatment ser således ud:
_DSC1820

Behandlingen tager cirka en halv time at lave og jeg garanterer dig en fin hud efterfølgende (og blød som en babynumse). Behandlingen er sprængfyldt med C-vitaminer, hvorfor jeg har lagt appelsiner over det hele på billedet + at det også ser lidt nice ud.. Ing? 😉

Behandlingen er perfekt til denne årstid, da vores hud allerede er begyndt at savne sommerens stråler eller det ville den normalt gøre (lige nu kører vi jo sommerseptember). Dét der er med C-vitaminer, er at de lysner huden og giver huden en mere ensartet tone.

JA TAK. Hilsen det kronisk rødmussede face 😉

Man skal igennem 3 trin og dem vil jeg lynhurtigt tage jer gennem her:_DSC1830 _DSC1857 _DSC1861 _DSC1862

Step 1: truth sugar glow polishing mask – eksfolierende scrub

Massér forsigtigt produktet ind i huden, så du eksfolierer, nærer og glatter huden, så den er optimalt forberedt på den efterfølgende behandling. Dup huden tør.

_DSC1883image

Step 2: radiant truth 25% vitamin c intensive treatment – lysner og giver en smuk glød 

Massér produktet ud på ansigtet i opadgående cirkler. Vær ikke bange for at føre produktet helt op under øjnene. Lad produktet sidde i 2 minutter. Skal ikke skylles af.

_DSC1875image

Step 3: pure truth™ melting cleanser – nærende og rensende

Påfør pure truth melting cleanser oven på truth vitamin C intensive treatment. Der skal ikke bruges vand. Lad produktet sidde i 15-20 minutter, og forvent, at det prikker en smule – det er produktet, der virker. Efter 15-20 minutter fjerner du produktet med et par fugtige ansigtssvampe (eller et fugtigt håndklæde)._DSC1876image

Voila! Lettere bliver det ikke. Jeg fik dog step 3 i det ene øje, fordi jeg er en kæmpe kegle, der ikke følger instrukserne (brug en svamp eller et håndklæde). Jeg skyllede bare mit ansigt og brugte hænderne. Brug en svamp eller håndklæde(!) Jeg mener det – det var nemlig en led omgang i mit øje 😉

Nu glæder jeg mig bare til at Robert kommer hjem og skal mærke mine bløde kinder.

Pssst.. Behandlingen koster 545 kr, pakken indeholder produkter til 6 behandlinger og du køber hele molevitten i Matas. Lige HER.

God fornøjelse de damer 🙂

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blev jeg ikke inviteret?