Tirsdagstippet #7: byens bedste gløgg

Bloggerjulefrokost hos Steak Royale

I sidste uge var jeg til julefrokost med 12 (blogger) tøser. Wessel, Bitte og jeg talte for sjov, om et sådanne set-up for et par uger siden og før vi havde set os om, så var dagen planlagt (takket være BitteBitte den store festarrangør). Vi havde hver især inviteret en masse seje tøser og det endte med at vi sad 12 piger samlet om højbordet – med så kort varsel. Mega hyggeligt altså.

Julefrokosten blev afholdt hos Steak Royale på Regnbuepladsen. Jeg tror nok, det er deres nyeste skud på stammen (hold mig dog ikke op på det). Det var faktisk anden gang, jeg var på besøg hos dem og jeg må nok lige hilse og sige at de forstår sig på god service. Deres tjenere er skidehamrende søde og sjove – på den der fede måde. Det er nemlig lidt ligesom om, at der er sket en trend indenfor tjenerfaget. Jo mere smart-i-en-fart man er som tjener, jo bedre service tror man at man giver. OG dét magter jeg simpelthen ikke at høre på, når jeg betaler ok mange penge for et måltid. De er begyndt at opføre sig lidt ligesom de der irriterende sælgere i 3 butikkerne. Ved I hvad jeg mener?

MEN det er som sagt ikke tilfældet her. Rigtige søde og gode tjenere. Bum.

Begge gange jeg har været der, har jeg bestilt trøffelfritter og mac n’ cheese med trøffler. OMG!!! Deres sides smager SÅ vildt. Det er lige før, at jeg bedre kan lide deres sides end selve kødet (kødet er selvfølgelig også lækkert og mørt) men der findes ikke noget bedre end en masse forskellige små lækre retter. Det er dét, der er med os kvinder – vi kan aldrig beslutte os for én ret. Ellers skal vi også bare smage kærestens ret, så alle smagsløg bliver tilfredsstillet 😉

Forresten så smager deres bønnesalat (med bacon) også virkelig himmelsk.

Se lige hvor hyggeligt (og lækkert) det var:

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetSøde RainbowDash og WeWonder <3 

Processed with VSCO with hb1 preset

Aftenen sluttede af med en masse gode cocktails. Det laver de nemlig også. I ved hvordan det går når man serverer en masse lækre drinks til en flok tøser ing? Der gik virkelig hønsegård i den og vi fik sladret for alle pengene. Der kom mange gode hemmeligheder på bordet – som jeg ikke har tænkt mig at fortælle om her. Desværre 😉

Ps. Deres cæsarsalat til forret er virkelig også optur 🙂

#kæmpeSteakRoyalefan

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstippet #7: byens bedste gløgg