Så skete det sgu!

Bryllupsgæst: 3 forskellige looks

Bryllupssæsonen er så småt skudt i gang. Jeg skal til 3 bryllupper henover sommeren og jeg glæder mig helt hjernedødt. Som nævnt tidligere – HER – er min kæreste 6 år ældre end jeg hvorfor bryllupper, barnedåb og andre voksenting (hæhæ) har været i forbindelse med hans vennegruppe. NU er det satme blevet min vennegruppes tur til at fejre kærligheden – så gamle er vi (åbenbart) blevet. Min barndomsveninde Rikke skal giftes til august og jeg kan slet ikke vente af bare spænding. Jeg glæder mig som et lille barn til at se kjolen, skoene, håret, vielsen og festen. Når jeg tænker over det, kan jeg slet ikke forstå, at jeg er nået dertil at folk omkring mig begynder at gifte sig, købe hus og få børn. Når jeg tænker på Rikke, tænker jeg på 8. klasse, Farum og nogle rigtig stride teenagemadamer. De eneste vi gik op i var om vores hår var tuoperet tilstrækkeligt, om vores Kawasaki sko var tilpas beskidte (de måtte under ingen omstændigheder se nye ud) og om vores Punk Royal bukser sad så lavtaljet som muligt. Faktisk var Rikke også med første gang jeg drak mig fuld. Det var i Barcardi Razz med Sprite (kom ikke og fortæl mig at du ikke også har drukket det lort) og det gjorde vi omme bag skolen inden vi skulle til privatfest hos Rikkes kæreste.  Hold kæft jeg er ved at være en gammel kælling.

Anyway. Det store problem er HVAD FANDEN SKAL MAN TAGE PÅ? Som sagt er der 3 bryllupper og alle 3 fester har hver deres set-up = 3 forskellige kjoler. Hvis der er nogen der har nogle gode idéer til webshops med flotte kjoler – hit me please.

Hvis I nu står og skal til bryllup og mangler lidt inspiration har jeg 3 outfits jeg lige vil dele med jer. Sidste forår var jeg til et meget stille og roligt bryllup – på min kærestes side af familen. Der havde jeg dette sæt på:

FullSizeRender

ootdfjolSidst på aftenen ændrede looket sig til et mere causal look – hvis man altså kan kalde det dét 😉 Nederdelen er fra LOVECHILD, læderjakken er fra AMERICAN VINTAGE og blusen er fra SELECTED FEMME.

I slutsommeren var jeg til bryllup på Mallorca. Det var den vildeste 3-dages lange fest og der havde jeg denne kjole på til selve brylluppet:

mallorcaSå kom der allerede et billede af min kæreste på bloggen. Bum. Det bliver han nok rigtig glad for – NOT. Kjolen er fra EDITH & ELLA.

Jeg har kun fundet én af kjolerne til dette års bryllupper. Kjolen jeg har fundet er så mega sweet – hvis jeg selv skal sige det. Da jeg fik pakken med posten og første gang så kjolen IRL var jeg sådan ej-den-kan-jeg-sgu-da-ikke-have-på-den-er-alt-for-dullet-og-fyldt-med-perler-jeg-kommer-til-at-ligne-en-fra-pradise-hotel-ish. Da jeg så fik den på fik jeg det sådan jeg-ligner-en-million-manner-mon-jeg-kan-tage-den-på-i-fitteren-i-morgen-tidlig-ish. Men jeg ved endnu ikke hvilket bryllup den skal bruges til. Det finder jeg vel ud af når de 2 andre kjoler er købt. Her er den nyeste kjole til samlingen:

glimmerDen går til under knæene. Jeg synes nemlig ikke man kan troppe op til et bryllup helt lårkort. Det er sgu lidt kikset hvis du spørger mig. Den kan klikkes hjem lige HER.

I hører fra mig når de resterende outfits er fundet 🙂

<3 LAU

   

7 kommentarer

 • Emma Kanstrup Madsen

  Hej Lau!
  Hvor er de sorte stilletter fra? Altså dem du har på, på det første billede? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hejsa.. Jeg faldt over din fine kjole fra Asos, på Instagram og har nu været inde og lure lid på din blog… Når jeg trykker på linket til kjolen kommer jeg bare ind på Asos startside… Jeg har prøvet st søge lidt rundt derinde, men uden held… Er det lang tid siden den er købt og kan du evt. give mig nogle stikord så jeg kan finde den…?!?
  Vh. Christina😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Christina

   Tjek det det blogindlæg jeg har udgivet i dag – der er direkte link. MEN kjolen er udsolgt, så det kan være det er derfor at linket driller.

   Jeg ved at kjolen hedder noget med pearl dress cluster.

   God jagt 🙂

   <3 Lau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Super fine outfits😍 Dine sneaks – er det boost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvad havde du under kjolen fra edith og ella :)? For den er jo lidt gennemsigtig og var den meget varm at have på? Overvejer den nemlig til bryllup om en måned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Thea

   Nu får du lige svar her – jeg så nemlig du også havde skrevet på IG.

   Jeg købte en lille hudfarvet underkjole i H&M som jeg tog på inden under. Det fungerede rigtig fint – for den er rigtigt nok ret så gennemsigtig 😉

   Og nu var jeg jo til bryllup på Mallorca i den kjole, så det var varmt. Men det tror jeg det havde været lige meget hvad jeg havde valgt at tage på. Hvis det “bare” er et bryllup i DK, så tror jeg på ingen måde det bliver varmt for dig 🙂

   <3 LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Overgaard

  Wow, det er stort sådan at blive nævnt, på din nye blog 🙂 sidder fyldt op af tårer i min meget store sofa, helt alene😂 Hold nu kææææft det var sgu gode tider!!! Måske Sprite / bacardi razz blir velkomst drinken, den skal da ha’ en revivel!

  Og sÅÅ mega dejligt, at du glæder dig så meget mussen!! Det gør vi satme også😛

  Og gal nogle flotte kjoler, den sidste er gude smuk, glæder mig sgu også til at se dit outfit, nu du har været på jagt det sidste 1/2 år…. Bare du ikke overshiner 👀😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det sgu!