GUIDE: restauranter i Barcelona

I can see clearly now the rain is gone

— SPONSORERET AF SMARTEYES

Nå d’damer. Long time no see. Og lige præcis dét skal det handle om idag. Det der med at kunne se!

410b0caf-1838-4b28-a60e-979ef0e6326eJeg har nemlig svært ved at se. Se ud af øjenene altså. Mit syn er virkelig(!) blevet dårligt henover de sidste 2 år. Jeg har fået mere og mere ondt i hovedet, da jeg konstant har været nødsaget til at knibe øjnene sammen for at se langt og for at se tydeligt. Eller tydeligt har det bestemt ikke været. Jeg har taget mig selv i ikke at kunne genkende venner og bekendte på gaden, fordi mit syn simpelthen er blevet så sløret.

Måske nogen af jer kan huske, da jeg begyndte at gå med briller for nogle måneder siden? Nogle billige nogen af slagsen fra – intet mindre – end TIGER forretningen. Men altså. De var simpelthen ikke gode nok og jeg blev mere svimmel end klarsynet af at have dem på. Det går nok hånd i hånd med at jeg ingen anelse havde om hvilken styrke der skulle være i mine briller. Jeg tog bare dem der virkede som det bedste match.

501d47fb-8aff-441b-9107-1e2a167554a7 8eaf4e49-3177-49c1-9269-4701cce8aa16For et par uger siden blev jeg spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at prøve nogle ordentlige briller ifm. et samarbejde her på domænet. Altså nogle briller der var skræddersynet til mit syn. Det kunne jeg simpelthen ikke modstå. Så jeg tog dytten og kørte mod den nærmeste Smarteyes butik. Ift. min bopæl lægger denne i Roskilde (Pssst… Jeg har hørt tale om at de også åbner i København). I butikken blev jeg mødt af det sødeste personale der bød på kaffe og en mini pep-talk om de forskellige brillestel.

Konceptet Smarteyes blev etableret i 2007 af nogle seje svenskere der var riiiimelig trætte af den traditionelle optikerbranche pga. de tårnhøje priser og kedelige designs. De mente der måtte være en sjovere og enklere måde at købe briller på for forbrugerne – jeg kunne ikke være mere enig. Netop pris og kedelige designs er det der har afholdt mig fra overhovedet at besøge en brillemand.

Anyhow. De startede Smarteyes med den mission om at stille fashion briller til rådighed for alle. I like it a lot! Når man køber briller hos dem får du altid frit valg mellem alle stel og alle kollektioner. Det er uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. Desuden har de virkelig fat i den lange ende hvad angår selve deres designs. De får hele tiden nye stel i butikken og har VIRKELIG mange at vælge mellem. Klassiske, edgy, trendy, moderne, quirky, farvede, naturlige (og jeg kunne blive ved). SWEEET!8b83975e-29d1-48f4-bf95-335fafd11462Nå men tilbage til mit syn. Jeg blev placeret i en virkelig spacy stol med alle mulige dippedutter foran øjnene. Der blev målt og testet og målt og testet over flere omgange for forskellige synsvinkler. Det var helt utroligt hvad der skete da vi fandt den rette styrke. Jeg kunne se alt HELT klart. Fantastisk fornemmelse. Har I set de der videoer der florerer på nettet med babyer der får briller på og kan se deres forældre for første gang? Sådan havde jeg det 😉

Efter vi havde fundet min styrke – som er på -1 på begge øjne – kom vi til det sjoveste; udvælgelsen af stel. WOW hvor var der mange virkelig flotte briller. Jeg kunne på ingen måde vælge. Jeg vidste dog, at jeg ville gå med nogle anderledes briller, da briller i min optik ligeså meget er en accessorie som de er funktionelle. Jeg fik kyndig vejledning af personalet og de var helt vildt gode til at vejlede mig i hvilke former der var bedst til min ansigtsform. SINDSSYGT dejligt med hjælp som førstegangs-brille-køber.

Jeg endte med de briller som I har set gennem hele blogindlægget. Et par grønne og et par lyserøde. Er de ikke bare viiiildt fede? Jeg har fået så mange kommentarer efterfølgende. Jeg har faktisk haft brillerne på hver dag lige siden jeg modtog dem (der går cirka 14 dages tid efter du bestiller til du har dem). Det er en verden til forskel at cykle gennem byen og rent faktisk kan se hvor og hvem jeg cykler forbi 😉fc9de00d-9075-41d1-93f7-023249b51eb4Jeg kan varmt anbefale jer at hoppe forbi Smarteyes og tage et glug på deres designs m.m. Faktisk har jeg lige opdaget at de kører 50% rabat på alle stel tom. d. 10. december. Så det er da bare om at få fingeren ud og få købt de briller nu. Se mere HER.

Rigtig god fredag røvhuller 😉img_8235

<3 – LAU

   

4 kommentarer

 • Julie

  Kære Laura,
  Er du holdt op med at blogge? Din blog har længe været blandt mine favoritter og jeg savner sådan dine indlæg og din humoristiske sans.
  Håber, alt er ok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg kan simpelthen ikke finde de lyserøde på deres hjemmeside, ved du hvad modellen hedder? De er bare så fine! Jeg har selv briller og kontaktlinser, jeg bruger hovedsageligt mine linser, men nogle dage er det rart bare at kunne tage briller på og så kunne vælge mellem lidt forskellige stel (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de grønne briller ! Må ind og tjekke dem ud i smarteyes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint – både jakke og briller. Har selv fået nye briller for nylig, det er utroligt så stor forskel det kan gøre for ens øvrige look (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: restauranter i Barcelona