Min (mande)ven på Tinder: Før daten

Coldplay koncert i morgen

Jeg har aldrig været den store Coldplay fan. Men jeg har gennemtæsket deres nye album A Head Full Of Dreams i forbindelse med nogle (Coldplay) koncertbilletter jeg fik af min søde kæreste. Koncerten er i morgen og jeg kan mærke jeg er ved at få lidt kriller i maven nu. Jeg synes nemlig jeg kender alle sangene ret godt efter hånden (kender I ikke følelsen af at stå til en koncert og kende alle sangene? Stadiet over lykke) og så har jeg googlet deres stage performance. OMG!!!

Alle gæster til deres koncerter får udleveret et mega grimt og klodset armbånd, som de skal tage på inden de kommer ind. Så vidt jeg kan forstå, har der været stor forvirring omkring de her armbånd til de første koncerter de gjorde det til. Ingen fattede hvad de skulle bruge dem til. INDTIL… Det som armbåndene kan er nemlig at blinke i takt med musikken i flere forskellige eller i samme neonfarve. HVOR VILDT ER DET LIGE?  Prøv at se den HER video og spol en times tid ind. Det ser jo for VILDT ud!

Jeg prøver at se om jeg ikke kan fange en video af det. Så følg lige med på snappen hvis I vil se med til koncerten i morgen @laulaubaubau (hvad ellers) 😉

Er der nogen af jer der skal derind?

Vi snappes ved.

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min (mande)ven på Tinder: Før daten