Bryllupsgæst: 3 forskellige looks

Den perfekte (og mega billige) læderjakke

Står du og mangler den perfekte læderjakke til sommeren? Så skal jeg nemlig nok fortælle dig hvor du kan finde den.

Jeg gik tilfældigt i Zara forleden for at ose. Bare ose …. Ikke shoppe… Jeg kigger bare… Dejligt man bare kan kigge uden at købe… Jeg ooooooser…  PLUDSELIG hænger den der. Den her røvfede lille bavian.  Jeg blev simpelthen nødt til at røre ved den. Til min store overraskelse var jakken i det blødeste, lækreste og pæneste (ægte) læder. Jeg kiggede på prisen og var lige ved at få et hjertestop. 899 kr du! Jeg ved ikke hvad der gik af mig. Jeg løb nærmest op til kassen for at betale så hurtigt som muligt, for at sikre mig at jeg nu også kunne få jakken med hjem til den pris. Da jeg havde købt og betalt, småløb jeg ud af forretningen – HVIS nu der var nogen der skulle løbe efter mig og fortælle jeg skulle betale mere (efterfølgende viser det sig at prisen altså er god nok. Pheeeew).

Da jeg stod ude foran butikken, gik det ligesom op for mig hvad der lige var sket. Endnu en læderjakke er seriøst det SIDSTE jeg mangler. Efter lige præcis 2 sekunders overvejen tog jeg en beslutning. Hva’ fan. Nu var den jo købt ing? #typenderikkekanstyresitshoppegen #mankanaldrigfåformangelæderjakker #åbenbart

Efterfølgende har jeg været EKSTREMT glad for den her jakke. Uanset hvad der er indenunder, så føler jeg mig sgu som en rockstar. Det kan anbefales 😉

Se den lige engang:læderJakken kan klikkes hjem lige HER.

<3 LAU

   

3 kommentarer

 • Marie

  Jeg styrtede også ned og købt den som en BA-gave til mig selv. Jeg er SÅ glad for den!

  Mht. størrelse, så er den rigtigt lille. Jeg er normalt en str. XS, men jeg måtte tage en M, hvis jeg ville kunne lukke den og bevæge mine arme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den er da vildt lækker! Hvordan er de i størrelsen, synes ofte Zara’s tøj er lidt småt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Marie

   Jeg har taget den i en L. Jeg synes nemlig også Zaraz tøj er småt i det – der er i hvert fald ikke noget i vejen med os 2 vel? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsgæst: 3 forskellige looks