Glimmer hårspray

Der er kun ÈN baby der gør mig skruk

Nu er jeg jo KUN 27 år gammel (bliver 28 i November) og føler derfor ikke jeg burde have stress ift. det med at få børn – selvom  omverdenen siger det stik modsatte.

“Hvornår skal I have børn?” ..

… Er dét, jeg bliver spurgt om flest gange om i løbet af en uge af alle – lige fra – samarbejdspartnere på jobbet, mine venner,  familie og så fucking videre.

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvordan det føles at være skruk. Jeg har faktisk aldrig, synes at babyer er søde (jeg håber ikke jeg støder nogen her). Men helt ærligt – de ligner jo bare en lille kødklump med øjne. Er det bare mig?

Jeg har faktisk heller aldrig holdt en baby.. Indtil..

IMG_4645

.. Min veninde Katja fødte en lille bebs for et halvt års tid siden (med hjælp fra hendes mand Morten). Siden da er der godt nok nogle ting der har ændret sig. Jeg er pludselig blevet interesseret i babyer. RETTELSE. Jeg er blevet interesseret i Noodle – som bebs bliver kaldt (hun hedder dog Vega).

Jeg ved ikke hvor fanden, det kommer fra, men tænk engang at jeg synes, det er spændende at høre om hvilken slags grød Noodle har fået at spise de sidste par dage, at hun begyndt at sige rigtige lyde i stedet for skrig og gråd, at hun kan vende sig selv og hvordan det går med hendes tørre hud på kinderne. Hvad er der galt med mig? 😉

Jeg ved det godt. Jeg er blevet ramt af en epidemi. Vi snakker ikke om skoldkopper eller influenza, vi snakker om en total uhelbredelig Noodle-epidemi (og ja.. Det var lige et wannabe citat fra Kærlighed ved første hik).

IMG_2655

Den lille unge har taget mig med storm og jeg glæder mig simpelthen så meget til at følge med i hendes opvækst.

Tænk engang at have kendt én hele livet og har været med fra day one (det var jeg bogstaveligt talt, da vi besøgte de stolte forældre på hospitalet et par timer efter fødslen). Nøj hvor skal jeg bare forkæle hende når hun bliver større.

Slik..

Tivoli..

Gaver..

Filmaftener med pizza og sodavand..

Shoppeture på Strøget (hun må vælge lige hvad hun vil have. Helst alt det lyserøde. Det hader hendes far nemlig)..

Tale om drenge..

Og jeg kunne blive ved..

IMG_2669

Jeg håber ikke hendes mor og far læser dette. Så får jeg i hvert fald aldrig lov til at passe hende alene 😉

Forresten så har Noodles mor – Katja – en blog. Her kan I følge med i Noodles hverdag (og i hendes mors og fars selvfølgelig). I kan finde bloggen lige HER og på Instagram lige HER.

Er der nogen babyer (som ikke er jeres egne) der har ændret jeres syn på hele babysnakken?

<3 – LAU

   

1 kommentar

  • Katja

    Verdens dejligste og sødeste onkel Lau!!!!! Elsker dig (og det er jeg sikker på at Noodle også gør)! #DuErSkøn #DuMåGernePasseHvisJegOgsåFårSlik #TydeligtAtDetteErSkrevetFØRPortugal

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmer hårspray