Tirsdags tippet #1 - H.E.R.

Er det her for meget af det gode?

img_5322

Ananas i egen juice?

Jeg har fået lavet en julekalender. Altså sådan én med 24 låger der skal åbnes hver dag i december (og ja – jeg er pænt tidligt ude. Men jeg faldt over denne hjemmeside og kunne simpelthen ikke dy mig). Bag lågerne gemmer der sig… IKKE tørret frugt som så mange bloggere snakker om i øjeblikket – men et lækkert stykke chokolade fra Kinder. Og og og motivet er simplethen noget af det flotteste jeg længe har set..

Nemlig et billede af mig selv (med en hjemmetegnet nissehue med mere). Taaadaaa(!)

Da jeg bestilte julekalenderen var det egentlig lidt for sjov. Men nu da jeg har fået den leveret, har jeg 3 mulige kandidater i tankerne som fremtidige ejere. Jeg bliver jo NØDT til at give den i gave, så dette mesterværk kan komme ud og pynte i nogens hjem. Ing?

Eller skulle jeg beholde den og banke den op på væggen derhjemme? Apropos ananas i egen juice.

Hmm. Det må blive et mysterie lidt endnu. Jeg kommer med en opdatering, ligeså snart jeg har fundet de nye ejere og en reaktion fra dem på dette vidunder af en julekalender.

img_5321

Julekalenderen er købt HER fra 169 kr.

<3-LAU

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tippet #1 - H.E.R.