Freja-licous-Kirk

Få lige luftet armhulerne d’damer!!


Indlægget indeholder annoncelinks


Kender I følelsen af at slippe mormorarmene fri? Det er jo det skønneste og mest angstprovokerende i hele verden. Jeg VED med et-hundrede-procent sikkerhed at jeg ikke er den eneste med det dilemma. Det er jo ikke fordi at jeg har to kæmpe skinker hængende fra hver skulder, men som pige har man jo altid nogle individuelle issues – hvilket også er grunden, til at jeg har lagt et filter på billederne, I skal til at se nedenfor #kæmpekvindeproblem #sort/hvidslanker

Jeg vil blot fortælle alle trunter med armangst at det er dét værd at slippe dem fri, men husk nu for guds skyld at barbere dig under armene n’kay? Selvom trenden siger noget andet, så er og bliver det ikke nice med hår under armene, medmindre du er hjemløs eller hippie.

Jeg fik luftet armhulerne i går og det var tiltrængt 🙂

Sommerkjole1

sommerkjole2

sommerkjoler3

sommerkjoler4

adidassutterKjolen jeg har på er fra Mango og gammel. MEN jeg har fundet ligende til jer HER, HER, HER, HER og HER. Mine røv-seje sandaler er fra Adidas. De forhandles i Nørgaard På Strøget. 

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freja-licous-Kirk