Min aller første Body-sds behandling

Flooot taske til 79 kr

Jeg har længe haft et crush på Sofie Parelius’ lille grønne velour taske. Se den HER. Den har hun købt på ebay for ingen penge og den er selvfølgelig ikke længere til salg derinde #typisk

Jeg sad derfor forleden og klikkede lidt rundt på ebay (som jeg fatter absolut ingenting af) og faldt over nedenstående sag der ligner Sofies taske en lille smule. Jeg fik på en eller anden måde bestilt tasken. Jeg fik i hvert fald trykket mine kortoplysninger ind på sitet og pengene er vist også trukket.

Jeg bestilte tasken i grå. Hvis det viser sig at den bare er herre nice, så må jeg hellere klikke den hjem i alle farverne. Især til den latterlige gode pris!.

Se lige hvor sweet den ser ud på de her billeder:

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 20.05.04

Find tasken HER.

<3- LAU

   

3 kommentarer

 • Caroline

  Jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig har turde kaste mig ud i Ebay, selvom jeg ikke kender nogen der har haft toldproblemer, så forestiller jeg mig jo at det KLART vil ske for mig. Men for en scoop taske kunne jeg måske godt lige genoverveje… lissom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du bliver simpelthen nødt til liiiige at give en update på hvordan den taske ser ud in da real life! For hvis den holder, så er det jo et scoooop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Promise..

   Tror bare der går 100 år før den er fremme. Er det ikke altid sådan med ebay?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aller første Body-sds behandling