Hvad ville du gøre hvis din partner vandt en million?

Guide: Byens bedste falafel

Blot et hurtigt tip til alle de madglade ude bag skærmen. JEG HAR FUNDET KØBENHAVNS BEDSTE FALAFLER.

Stedet der serverer Københavns bedste falafler hedder Falafel Factory. Læs mere HER.

Siden jeg fandt stedet (halvanden uge siden) har jeg besøgt Falafel Factory yderligere 3 gange. Jeg kan bare ikke få nok. Det smager bare så hjernedødt. Mine tænder løber helt i vand bare ved tanken om de her falafler. Og gud. Jeg bliver aldrig tynd!

Deres falafler findes i 3 forskellige versioner.

 • Rødbede/ingefær
 • Gulerod/chili
 • Broccoli /citron

Falaflerne er tilmed glutenfri og stegt i vegetabilsk olie. Måms manner. Dét der er, med de her falafler er, at de ikke er sådan nogle stentørre kiks, der sætter sig fast i halsen. De er helt smusmy-ish indvendigt og så smager de bare af de rene råvarer.

Skærmbillede 2016-08-10 kl. 14.53.13

 • image imageSkærmbillede 2016-08-10 kl. 14.52.11 Skærmbillede 2016-08-10 kl. 14.52.44

Falafel Factory ligger på Nørrebrogade 63. Go get them falafels gurls.

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • Oh Lord!!!! Kl er 20.19. Jeg er ved at putte baby. Jeg er stop mæt. Og alligevel har jeg nu (tak til dine skrive og foto skills) de sygeste cravings for falafler…..🙈. Pisse godt fif! TAK! P.s mon de bringer ud??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahaha.. Sorry 😉

   De bringer ud. HVIS du bestiller for 1500 kr.

   Så skal der fandma guffes falafler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ville du gøre hvis din partner vandt en million?