Bryllupsgæst: 10 kjoler

Guide: Københavns bedste vinbar

Nu giver jeg jer det bedste tip ever. Og I skal glæææææde jer. Det er nemlig noget suuuuper lækkert jeg vil fortælle. EEEEj er I spændt? Det er faktisk så godt det her tip det her, at jeg vil vove at påstå,  jeg skal have penge af jer for at dele det. Mon I kan gætte hvad det er jeg vil fortælle?  Fordi der er slet ikke svært at gætte udfra overskriften vel? Jeg trækker bare tiden nu. Jeg er nemlig ikke meget for at give jer dette tip. Jeg ser helst ikke at det jeg vil tippe jer om bliver kommercieliseret. Men nu gør jeg det altså alligevel..

Sagen er nemlig den, at jeg kender Københavns bedste vinbar. Og når jeg siger bedste – så mener jeg det sgu! Aldrig har  jeg været et sted hvor jeg hygger mig så gevaldig meget som her.  Lokation √ Stemning √  VIRKELIG god betjening √ Flot indretning √ Gode priser √ Genialt mad/snack kort (deres toast er for hjernedød) √ og selvfølgelig Mega god vin √. Apropos god vin – så har jeg har ledt efter en bestemt rosé i 2 år og i går da jeg kom ned på baren efter arbejde – BUM – så stod den der. Den rosé jeg har ledt efter altså og de var iskolde og råbte: “Laaaaaulaaaauuuu… kom og driiiiiik mig”…  Mine veninder og jeg endte så også med at købe fire flasker – lige ned i løgneren. Azzå jeg spørger bare – what are the odds? Denne slags ting sker vist kun på byens bedste vinbar.

Vinbaren hedder Clarrods og Co. Det jeg elsker aller mest ved konceptet er at det både er en vinbar og interieurshop  i én og samme forretning. Alle de møbler der er brugt i baren, er møbler du kan købe eller få lavet efter mål. Hvor fårking genialt er det lige? Det skal så lige siges at Camilla, Marc og Claus – der står bag konceptet – har usandsynlig god smag og der er ikke én eneste ting i baren som jeg ikke gerne vil eje. Klik dig lige ind og tjek deres møbler ud HER.

Anyway jeg tog derned efter arbejde i går – hvilket jeg næsten altid gør om fredagen – for at møde mine 2 veninder Micha og Maria til en ordentlig omgang vino, tøsesladder og fredagshygge. Dét der altid sker, når jeg sidder der, er at alle dem jeg kender, tilfældigt kommer forbi og slår sig ned på skift. Så bordet og antal mennesker vokser stødt i løbet af aftenen. Det er SÅ pisse hyggeligt. Det samme skete i går og jeg fik faktisk dokumenteret det hele på billeder – ellers er det jo ikke sket vel? 😉

Det blev en lang smørre, men tag et kig på nedenstående stemningsbilleder og kom ikke og fortæl at det ikke ser hyggeligt ud. Jeg ÆÆLSKER det sted. BUM.

image

image Dette er den meget omtalte rosé. Prøv den!!!!

imageMicha og Maria <3

image Se lige de her møbler – lækker indretning ing? Se flere af deres møbler HER.

image imageHov – så kom der pludselig flere piger. Hej Nanna og Bobby 😉 

 image

image image Seje Camilla sørger altid for at der er vin i vores glas. Der er virkelig styr på serveringen på Clarrods. 

image BitteBitte kom selvfølgelig også forbi senere på aftenen og fortalte røvere.

image Deres tååååst. OMG. Jeg drømmer om den om natten. Prøv den!

image Så bliver klokken 22 og så ender vi altid med at sidde så mange her eller flere. Nice ing? 

image

Clarrods og Co er faktisk blevet nomineret til årets bedste vinbar – mig behøver de sjovt nok ikke at overbevise – men jeg synes I skal prøve at tage forbi en dag og hvis I ligesom mig bliver solgt til stang lakrids, så synes jeg I skal give dem dén stemme. Den fortjener de edermame!

Man skal blot sende en SMS til 1929 med teksten: “BB16 CLA”.

Rigtig god fornøjelse og selv tak for tippet.

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • josephine

  åh vil du ikke linke til dine skønne hvide asos sneaks med gummi sål og “sløjfen” ovenpå? tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Josephine

   Der er ikke noget jeg hellere vil.. Men, men, men… de er udsooolgt.. Øv bøv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsgæst: 10 kjoler