Min kjole til Guldtuben

Guide: sådan får du et bedre forhold til din numse

e5bab124-9494-4300-b7c8-ebb75efbe44d— SPONSORERET AF DIESEL —-
— altså jeg har fået produkterne i gave. Der er ingen penge indblandet —

 

Piger, piger, piger.. Kender I det der med at tage et par jeans på om morgenen og bare føle den for sygt? Men ligeså snart du nærmer dig hovededøren, sker der alligevel et eller andet psykisk med dig og du tager sko og jakke af igen og løber hurtigt ind til dit tøjstativ for at finde noget langt. Noget langt der går ned over numsen. Noget langt der går ned over numsen for at skjule den. Hva?.. Kender I det?

Jeg er klart den dårligeste i hele verden til at vise min numse. Jeg plejer at skjule den under en nederdel, kjole eller et par løse jeans/bukser. Derudover er jeg også ekstremt fikseret på mine “lår-frikadeller”. De er mit værste mareridt (aaaaah nok ikke helt – men overdrivelse fremmer forståelsen) og jeg har egentlig været ret hæmmet af dem, da jeg har holdt mig fra at gå i stramme jeans KUN pga. de sartarns frikadeller. Alle har jo en eller anden flaw de er ekstremt fikseret på.

DERFOR.. Har jeg sagt til mig selv, at vanviddet må høre op og at jeg skal have mig et par jeans. Jeg skal være stolt af mine frikadeller og af min trætte numse. Jeg skal embrace dem, som jeg også embracer kanelsnegle (jeg elsker seriøst kanelsnegle). Mit mål for efteråret 2017, er derfor at finde mig et par jeans jeg har det for lækkert i. En såkaldt jeans mission, som kun de færreste kvinder kan komme igennem. Af med egne bukser, prøve et par nye bukser. Af med din egne bukser igen og på med et par nye bukser. Ind i en ny butik og af med dine egne bukser og på med 3 forskellige størrelser af et par nye busker, for at finde den rigtige størrelse.. Pheeew. Jeg bliver helt forpustet igen!

MEN. Jeg har fået (jeans)eksperterne over alle (jeans)eksperter til at hjælpe mig. Jeg tog ind til Diesel på Købemagergade for at prøve en hulens masse jeans. Jeg vidste, at DE VIDSTE hvordan og hvorledes, så den søde dame i butikken gik ellers i gang med at udspørge mig om farver, materialer, slid, form, model osv osv. Jeg måtte krybe til korset og fortælle, at jeg var tooootalt blank på området og at hun ellers bare måtte styre slagets gang og at jeg ville prøve at følge, med så godt jeg kunne.

Ind i prøverummet med mig og så gik prøvelsen (jaaa. Ordleg. Man prøver tøj. Men det var også en hård prøvelse for mig. Bum bum for én ordjongler hende LauBau hva?) ellers igang. Jeg fik over 10 par forskellige jeans ind i prøveren og alle designs havde deres formål såsom but lifter jeans. Syyygt! Det var en helt ny verden der åbnede sig for mig (og min numse), så jeg endte med at tage 3 par jeans med mig hjem.

Min numse har aldrig været gladere og mine frikadeller mere selvsikre.

DERFOR tænker jeg, at vi nu gennemgår de 3 par jeans. De har hver deres design, der gør 3 forskellige ting for din numse. Det er altså nyttig viden det her, så find din blok og kuglepen frem:

MODEL 1: “The But Lifter”

e5bab124-9494-4300-b7c8-ebb75efbe44dJeans fra Diesel “Sandy” 1099kr HER 

Hvis du leder efter et par jeans der kan hjælpe numsen længere nordpå, så er du kommet til det rette sted. Denne model – ved navn Sandy – er som skabt til piger som mig, med frikadeller og frygt for at vise rumpetten frem. Den strammer ind ved lårene, (både indvendigt og udvendigt) pga. det dejlige stretch der er i stoffet, lommerne sidder lidt højere oppe end normalt – hvilket gør at numsen syner fastere og nordligere. I hvert fald i min optik. Buksebenene er straight, så skinkerne ser faktisk længere og tyndere ud oven i købet. Armen der er ikke et øje tørt. Hvis I kigger rigtig godt efter på numsebilledet ovenfor, så må I sgu da lige give mig ret i, at det er en pretty god numse det der? 😉

c1cf96fd-75a4-447d-bd9e-6d896d893c98img_7051Jeans fra Diesel 1099kr HER // Strik fra Diesel 1399kr HER

MODEL 2: ” “The Nice & Tiny & Firm & Cute & Dirty Ass”

c81c3459-a7d7-4c76-8ea2-827ff96b24bdJeans fra Diesel “Belthy-Ankle” 1399kr HER

Dette er et af livets store spørgsmål. Især hvis man spørger en mand. Stor eller lille numse? Ingen af delene er rigtigt eller forkert. Sagen er dog den, at man jo kun kan arbejde med det junk-in-the-trunk, man er blevet udstyret med af Vorherre. OG mit junk er bare ikke specielt stort. Nærmere fladt! Det er der vel også nogen der kan lide? 😉

Hvis du synes det er lækkert med en lille fast pariser røv, skal du gå efter denne model ved navn Belthy-Ankle. Den er lavtaljet, har små lommer placeret længere ude til siden end forrige model og føles ikke så stretch-able. For at sige det ligeud, så strammer den hele pivtøjet ind. UDEN at give dig de famøse side-doughnuts. Jeg er VILD med denne model, da den også stumper og det er et look der tiltager mig rigtig meget!

6905987b-ee6c-4398-9055-6e68b11f748e b4d34d29-a504-4d6f-a1ed-257445501964 3e2362f0-ec7b-46b8-9895-a208757d2e05Jeans fra Diesel 1399kr HER // Jakke fra Diesel – ikke online // Bluse fra Maché 300kr HER

MODEL 3: “The Very Long – Yet Fashionable – 80’s Arse”

fe080581-9f30-4821-88a6-ed1cc584f439Jeans fra Diesel “WIDEE” 999kr HER

Den her numselumse skiller vandene i 2. Enten elsker man den ellers hader man den. Den lange lækre 80’er inspirerede booty er jo mega fash pt og har været det længe. Jeg er dog først lige hoppet ombord på dillen (og man siger, at det er os bloggere, der er first-moovers? #lauerslow). De her bukser synes jeg er så mega seje, da de også har kant. De er højtaljede og har længere lommer end de 2 forrige jeans. Jeg har personligt intet imod den lange numse. Jeg knus-elsker den faktisk, da jeg føler, den giver mig en smule mere fylde (eller er det bare længde de giver?). Det gode ved denne model er desuden, at frikadellerne lever deres eget liv og holder deres egen lille fest i kassebuksen. Med en hvid t-shirt, rød læbestift og et par stilletter, så er du også klar til en bytur. Paaaarteyhh!

66bd3726-54b8-4dae-99e7-50a42703d6be img_7048 a295bbbc-26c1-43ce-b41a-1c50166b88d1Jeans fra Diesel HER// Strik fra Diesel 1199kr HER // Øreringe fra Hvisk (først i butikkerne næste uge)

DET var enden på min guide. Jeg håber, at den har været brugbar. Hvis ikke du har fundet, hvad du ledte efter her, så kan jeg varmt anbefale dig, at smutte forbi Diesel på Købemagergade og få hjælp af deres søde personale. De har styr på deres shit.

<3 – LAU

   

20 kommentarer

 • Marie

  Hej søde Lau! Mega-god artikel – jeg troede seriøst næsten, at jeg var den eneste kvinde, der gik rundt og stressede over lårfrikadeller og altid køber lange t-shirts. Det er jo så dumt.. Så tak for sparket!
  Noget helt andet – går lidt og overvejer at klikke de der belthy jeans hjem.. Må jeg spørge, hvilken størrelse, du har dem i? Hvordan er de i størrelsen? Synes nemlig, det er lidt svært med Diesel nogle gange…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Ej hvor er det dejligt at høre.. Mine er en str 27. Jeg synes de er ret normale i størrelserne. Men hvis du har mulighed for at prøve dem på et sted, vil jeg klart anbefale dig at gøre det 🙂
   Hvis du er i tvivl kan du jo bare bestille 2 størrelser og sende det ene par retur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit absolut største råd, hvis man vil elske sig selv er, at rydde op i sin instagram. Vi bliver bombarderet med juicekurer og #healthyliving og “jeg mangler lige de sidste kg”. Fuck det. Begynd at følgle nogle, der ELSKER deres krop. Selvom den er større end din måske er. Begynd at se, at det er muligt ikke konstant at slå sig selv oveni hovedet med sin vægt.
  På dansk har vi glitily. Men ellers er der ulrikkefalch (ja, det er hende fra SKAM), babe Ebba (svensk), bodyposipanda, mynameisjessamyn og mange andre. Fyld dine sociale medier op med positivitet og kærlighed til kroppen! Det smitter altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   SINDSSYGT godt råd. Elsker det!

   Følger allerede en masse af dine anbefalede tøser 🙂

   Tak for din besked.

   <3 – LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej nisse,
  Jeg har en tendens til at tro at jeg har en røv der er på størrelse med en ladeport. Det har jeg slet ikke, jeg har en helt normal røv men for den da… Jeg gemmer den (U)bevidst væk med lange skjorter/t-shirts, sweater osv. så overdelen er nede i bukserne foran og hænger ned bagpå og dermed dækker- det er for fjollet.
  Den skal frem og den skal frem fra i morgen af. ned med overdelene hele vejen rundt- kryds for mig, det kommer til at blive grænseoverskridende.
  Jeg syntes i øvrigt at det er dejligt at lærer af sine fejl, vi kan allesammen blive bedre, om ikke andet sende hinanden masser komplimenter. Så hey Lau, du ser fucking godt ud med de jeans der og jeg forstår slet ikke at du havde et problem med de frikadeller der?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej lille nisse mor,

   Det er præcis samme finte jeg laver. Ned med t-shirten foran og gerne så laaangt ned bagpå som muligt. Det er sgu en underlig ting. Hvorfor ikke vise dét frem, som så mange holder af at kigge på? 🙂

   Og gud hvor her jeg enig med dig. Man lærer så meget af sine fejl. Og andres.

   Tak for beskeden <3 – LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Et tip til at elske sig selv inkl. alle “fejlene” – tænk på et kompliment, du har fået. Jeg bliver sgu altid lidt gladere, når jeg kommer i tanker om, at en veninde har sagt, jeg har flot hår, eller min kæreste siger, jeg har en god røv 😉 Ofte er det jo sådan, at man stræber efter at ligne noget, man ikke gør… men hvorfor? Når nu ens nærmeste synes, man er helt unik, fordi man ligner sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg har to råd der virkede for mig.
  For det første har jeg i nogle perioder simpelthen glemt min numse! Den skal som så mange andre forhold have noget opmærksomhed. Så husk at give den et kig hver dag i spejlet, enten med eller uden bukser – your choice. Mit andet råd handler også om det med at give numsen noget opmærksomhed og det er simpelthen lige at give dig selv et lille klap i nummi eller bede din kæreste om det, for ligesom at sige “du er sgu god nok nummi” eller endda “danm, det kører for min ass”.
  Giv din røv noget opmærksomhed og i vil finde hinanden igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahahaha.. Jeg føler det her råd.

   Efter min lange snak om numser igår er jeg også meget mere fikseret på den. Det’ fedt 😉

   Tak for et god tip.

   <3 – LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg går nøgen rundt der hjemme.. derhar simpelthen gjort at jeg bare elsker min krop endnu mere. Min numse er stor og fyldig og danser når jeg går. Alle numser er dejlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Uuhhhh… Min yndlingsbeskæftigelse. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem er, at smide alt tøjet og rende med rumpen bar. Det er såååå lækkert 😉

   Godt tip igen. Tak for det.

   <3 – LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg har også en tendens til at være alt for kritisk over for min røv (og ja, frikadelle-lår). Men ligesom dig har jeg bare valgt, at prøve mig frem og lære mig selv, at føle mig tilpas med det. Jeg fortæller altid mig selv at jeg bare skal “fake it, till you make it”. Selvom det kan være svært, så er det klart det der har gjordt mig så meget mere selvsikker på min krop, end jeg var engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Klart! Man skal bare vænne sig af med de dårlige vaner. Og lade som om man føler den for sygt undervejs.

   Jeg prøver det i morgen. Tak for et godt råd.

   <3 – LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Faktisk syntes jeg fejlen er at vi dækker røven til hvilket ofte gør at den ser større ud end den rent faktisk er! Vi skal da vise det frem vi har, og acceptere at vi alle er forskellige.
  Indrømmer at jeg selv skal arbejde på det men er godt på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Jeg er så enig. Rumpen ser meget større ud.

   Jeg tror, vi er mange, der skal komme videre nu. Videre fra trøje-over-røv-trend. Det er bare ikke smart længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Hej Laulaubaubau, jeg har en datter (på halvandet år) der har en numse til den lidt fyldige side og vi har derfor svært ved at finde jeans til hende. Jeg har selv en helt flad numse, så jeg ved ikke helt hvad jeg skal kigge efter… kan du hjælpe med lidt tips og tricks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Åh. Røv-problemet! Jeg har også en tendens til at gemme den væk, og har gjort det i en del år efterhånden. Det gik først op for mig for nylig, da min kæreste sagde; “Du går aldrig i jeans mere. Jeg savner at se din røv i jeans”.
  Så måske har jeg et lille overvindelsesprojekt at gå i gang med, ligesom dig. Du er sej og du ser skide godt ud i alle tre par!
  Tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   JA mænderne elsker numserne. De skal frem i lyset. Sådan rigtig frem. Ingen lange cardigans eller t-shirts. Nu skal det stoppe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kjole til Guldtuben