Så' det endelig fredag

Guide: sådan undgår du tøjkriser

img_6583— SPONSORERET AF ME & THE MET —

I går da jeg for første gang havde denne vamsede sweater på,  gik I helt bananas på Instagram. I var alle (eller mange af jer) meget interesserede i, at høre om hvor den var fra. Derfor tænker jeg det er passende med et lille indlæg herom. Sagen er nemlig den, at jeg forleden dag sagde kæmpe stort og fedt ja tak til et samarbejde med Me & The Met.

Kort fortalt så er Me & The Met en fashion webshop, hvor du både kan shoppe danske og internationale brands. De har et helt vildt sejt koncept, som er så mega brugbart for alle os forvirrede kvinder. Jeg sætter lige scenen her:

Forestil dig at stå fredag aften og skal til middag med pigerne. Du prøver den ene kjole efter den anden. Dit tøj lægger UD OVER DET HELE og du har mere eller mindre givet op. Sveden løber lidt i panden og dine kinder er helt røde af bare hidsighed (sådan bliver jeg i hvert fald når jeg har tøjkrise). Du går ud og tager et glas vin i køkkenet og løber din Instagram igennem inden du smadrer hele tøjskabet. Du klikker lige ind på @meandthemet, for at få lidt inspiration til en evt styling. OG PLUDSELIG.. BANG! Der er den. Dén kjolen du bare MÅ have på i aften. Du kan lige se hele scenariet for dig; røde læber, din gamle sorte clutch matcher perfekt og de der stilletter du aldrig har fået brugt, kan du endelig bruge til kjolEN. Men…

Hvordan skal du nå ud og købe den, hjem igen for at skifte, sætte håret og hvad man nu ellers gør ???

1a8a622b-bf17-44a2-b5c1-32c1a02340a5Jo ved I hvad? Det har jeg svaret på. Man køber selvfølgelig kjolen gennem Me & The Met. Man kan nemlig bestille en kjole (eller andet) og have det indenfor en time (17-22 i hverdage og fra 10-17 i weekender i København, Hellerup og Charlottenlund + gratis fragt og returnering i resten af landet). De kommer simpelthen ud med kjolen – en slags fashion Just-Eat. OG ikke nok med det så har de flere størrelser med til dig (hvis de har disse på lageret vel og mærke), så du er sikker på, at kunne komme videre ud i byen iført kjolEN. Der skulle nødig blive dårlig stemning.

img_6590 img_6592Kjole fra Ganni 1399kr HER // Hoodie fra Wood Wood 1200kr HER

Vi kommer ikke udenom at efteråret er på vej og at vores garderober endnu engang skal opdateres med et par enkelte items. Jeg køber minimum én strik/hoodie hvert efterår, da det er det bedste jeg ved at tage på om morgenen, inden man skal ud i den friske luft. I år blev det denne vamsede sag og jeg er fuldstændig forelsket i den allerede. Derfor kan jeg varmt anbefale også kigge på denne hoodie fra LaLaBerlin eller denne fra Lovechild. Begge nye brands hos Me & The Met.

img_6585img_6588

Peace out homies.

<3 – LAU

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så' det endelig fredag