Tirsdagstippet #15: ansigtsmaske

GUIDE: tøj til udendørs løb

unspecified-18Som mange af jer nok har bemærket, så løber jeg kun udendørs. Uanset vind og vejr. Det er altid super svært at vurdere, hvor meget tøj der skal smides på kroppen, inden en løbetur i kulden. Det er lidt lettere om sommeren ing? Der kan man altid smide jakken hvis det er for varmt. Om vinteren kan man ikke tage mere tøj på, hvis det er for koldt og det er så tungt og varmt hvis man tager for meget på. Dammmn you Winther.

MEN jeg må ærligt indrømme at der ikke er noget bedre end en løbetur i kulden. Friske røde kinder. Helt klog og klar oven i bøtten. Og så et lang varmt bad efterfølgende.. Ahhh. Hvis I skulle have lyst til at prøve dette, så vil jeg lige anbefale jer hvad og hvor meget tøj I skal have på..

HUSK for guds skyld en hue og et par handsker. Da det er rigtig koldt i starten af turen. Jeg får det dog så varmt undervejs, at jeg er nødsaget til at tage handskerne af og komme i lommen.

Hue 149kr HER // Handsker 169kr HER

skaermbillede-2017-01-25-kl-11-13-55

Husk en god sportsbh. Jeg har nemlig ladet mig fortælle at hvis man træner uden sportsbh, vil brysterne falde nedad med 7cm. 7CM!!!! Hvis det er minusgrader, så hop i et par vinterthigts – dem der har lidt fleece indvendig. MEN sådanne har jeg ikke løbet med endnu, derfor løber i disse (nedenfor) pt. Mht sko – så kommer vi bare ikke udenom ULTRA BOOST. Jeg eeeelsker dem. Især i denne nye farve. WOW.

Som I måske kan fornemme, så kan jeg godt lige når tingene matcher 😉

Thigts 649kr HER // Sportsbh 529kr HER // Ultra Boosts 1499kr HER

skaermbillede-2017-01-25-kl-10-55-52

Jeg tager altid en en lille tanktop eller t-shirt på inderst, som jeg kan stikke ned i mine thigts. På denne måde sørger jeg for at der på ingen måde kommer kold luft ind på maveskindet. Dernæst bruger jeg en primeknit sweatshirt i uld.  Denne uldblanding regulerer intuitivt temperaturen og modstår lugt. WIN. Dernæst smider jeg en løbejakker på for at få lidt ekstra dække – men ikke vil koge over. Denne jakke fjerner også sveden fra ens hud, så man forbliver tøtr.

Top 269kr HER // Primeknit sweatshits 999kr HER // Løbejakke 749kr HER
skaermbillede-2017-01-25-kl-11-03-10

Jeg ved godt mange af tingene er halv dyre, men de er simpelthen uundværlige i din løbegarderobe. Disse sager er jo også super gode fødselsdagsønsker, julegaveønsker, forkælelsesgaver osv osv.

Jeg håber I kunne bruge dette til noget? 🙂

<3 – LAU

unspecified-4

   

2 kommentarer

  • Julie

    Har du ikke noget til indendørs træning? Gerne sko!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er da den sejeste!!! TAK for et godt indlæg, just what I needed 🙂 Har bestilt det hele.. haha.. næsten!

    Jeg håber jeg på et tidspunkt kan finde tid mellem bleskift og Lasses arbejde til at joine din #lausløbeklub, haha – det er lidt at puslespil! Hmm.. måske du kunne overveje at lave en søndagsløbeklub engang imellem, også?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstippet #15: ansigtsmaske