Nye smykker + HVISK vinder + rabatkode

Hår: The Wet Look

Nå. Hvad gør sådan én som mig – der på ingen måde kan finde ud af make-up og hår – når jeg skal til stor fest?

3 store fester faktisk.

Jeg har jo allerede fortalt jer alle at jeg skal til 3 bryllupper i år og det hele starter i næste uge (se nogle af mine kjoler HER og HER). Det hele starter allerede på næste lørdag faktisk og jeg er pænt meget i krise over make-up og hår, da jeg fatter hat af, hvordan sådan noget puttes på og sættes 😉

Jeg har gået og leget med tanken om The Wetlook – i håret altså. Siger det jer noget? Ellers har jeg fundet en masse lækre damer med den frisure lige her:

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 20.57.30 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

Ooooog nu til det sjove. Jeg har faktisk prøvet at efterligne ovenstående trunters hår. Jeg har naturligvis kun brugt vand, da jeg har absolut ingen idé om hvilket slags produkt/produkter man skal bruge til at få så slikket hår. Hårgelé måske? Hvad synes I? Ligner jeg en nørd? (forestil jer lige med flot kjole, høje hæle og sminke ing?)…

image image image

Jeg kan ikke selv finde ud af om jeg ligner Prins Valiant eller en afdanket tyskerfritz.. Hmm?!

Hvis jeg nu belsuttter mig for at lave denne slags styling (øh – som om jeg kan finde ud af at style mit hår.. Men I ved hvad jeg mener), er der så nogen af jer der ved hvordan jeg gør? Hvilke produkter skal jeg bruge osv?

Jeg håber jeg hører fra nogen af jer.. Bare et par kommentarer. En enkelt er også okay.. #sølletype #medhentehår #derfatterhatafhårprodukter

<3 LAU

   

8 kommentarer

 • Nikoline

  Sjovt du også har en fantasi om det ku være så cool med wet look håret. Jeg har dog til gengæld haft det til fester og gik ned i beautycos og fik den bedste service og kom hjem med et produkt som hedder wet look fra Loreal. Det er nemlig en voks som ikke fedter for meget og stivner lige tilpas. Prøv eventuel at købe den og afprøve med den en aften hjemme, den holder ret godt. Man skal bare ikke være for stiv og glemme at tage nyt i senere, så ligner man en med meget fedtet hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske det ville være mere lækkert hvis du fik fønnet dit hår tilbage, samme frisure, bare i den tørre version? Wet look er mega flot på catwalken og den røde læber, men det er ikke alle der kan bære det irl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   I har nok alle sammen ret.

   Det er måske lidt over-the-top at fyre den våde version af.

   Tak for tippet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B.

  Ej, ærlig talt – så synes jeg lidt det der wet look bare ligner virkelig fedtet hår… 🙈 Jeg synes til gengæld at samme styling, altså tilbageredt, evt lige samlet bag på hovedet, er mega flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   hahaha…

   Det kan sgu være du har ret. Min kæreste sagde det samme #LOL

   Måske jeg skal prøve at hive fønneren frem i aften og lave fritsen i den tørre version.

   Tak for din ærlighed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Laura, du gør dit hår vådt/fugtigt. Derefter kan du evt. bruge en mild gel, eller gel serum fra Oribe ( som jeg forhandler 😜), som fungerer rigtig godt til Wet look 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Thomas! Jeg elsker dig.

   Jeg kigger ned forbi salonen – hvis jeg kan nå det inden ferien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smykker + HVISK vinder + rabatkode