Så skete det sgu!

Så skete det sgu!

Ja.. Så skete det sgu!

Jeg har startet mit eget lille selvrealiseringsprojekt. EN BLOG.

Jeg har faktisk gået og leget med idéen længe, da jeg virkelig er blevet punket utallige gange af veninder, bekendte og kollegaer om at åbne den blog. Ja ja det lyder herre overlegent og som om jeg selv synes jeg er for fed. Men den er god nok. Så eftertragtet er jeg åbenbart 😉

Nu sidder du nok og tænker hvem fan’ er du egentlig? Nu skal du da få et lille recap her:

Jeg hedder Laura (deraf domænenavnet LAULAUBAUBAU – nærmere info følger). Jeg er 27 år (opfører mig som en på 20). Jeg er kæreste med den sødeste mand på 3. år (ja. Han er en mand! Han er snart 34 år #gamlenissefar). Jeg elsker mit job hos Bloggers Delight (det skal der nok komme mere guf omkring senere). Jeg er træningsnarkoman (jeg er den der irriterende typer der træner 4-5 gange om ugen – hvilket naturligvis bliver dokumenteret på samtlige af mine SoMe kanaler – og har min egen løbeklub der hedder ADIDAS RUNNERS COPENHAGEN).  Jeg bor i København (K.. Det er så vigtigt at få det K med. København K). Jeg laver næsten aldrig aftensmad, da jeg bor ved siden af Torvehallerne. Jeg har faktisk lige regnet på det – det er 4 uger siden jeg sidst lavede aftensmad #hejhejløn

Som nogen måske allerede ved så hedder min IG profil @LAULAUBAUBAU og hvor det navn stammer fra er en længere historie… SOM jeg faktisk synes vi skal tage nu når vi alligevel er i gang. So here it goes:

For et par år tilbage var jeg på arbejde – på mit daværende job hos Downtown. Det var en dejlig sommerdag og alle var glade og det har absolut INTET  med historien at gøre – det var bare for at sætte stemningen i gang for den videre fortælling – du ved!

Anyway. Vi havde et åbent kontorfælleskab og man kunne derfor høre alt hvad der blev sagt. Jeg ved ikke hvorfra det kom, men lige pludselig fik jeg en ustyrlig lyst til at råbe og det gjorde jeg. Det der kom ud var:  “LAU.. LAU.. BAU BAU BAU” (de 2 første Lau’er er lange og de 3 sidste Bau’er er hurtige. Giver det mening?). Mine kollegaer spurgte hvorfor jeg pludselig sad og råbte dét. Dertil  fløj det ud af munden på mig, at det var bare noget alle mine venner kaldte mig #KÆMPESTORFEDLØGNMEDLØGNPÅ. Hvorfor jeg sagde det, aner jeg stadig ikke. Men lige siden den dag har jeg så heddet @LAULAUBAUBAU på IG. Syg historie ing?

Nå men .. Øhm. Hvor kom vi fra? Nååå jo. Bloggen. Derfor hedder bloggen altså LAULAUBAUBAU. Så kreativ er jeg simpelthen. Hvad bloggen kommer til at omhandle har jeg ikke helt gjort op med mig selv endnu. Men én ting skal I vide – det bliver skide sjovt (forhåbentlig).

Nu bliver det en sludder for en sladder og det magter jeg egentlig ikke. Så lad og skrives ved.

SKÅL og velkommen til mit selvrealiseringsprojekt – LAULAUBAUBAU 😉

IMG_9989

   

8 kommentarer

 • Meeeen – der mangler jo et BAU (oder was? – var det ikke to lange og 3… korte)? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahaha… Dig kan man ikke snyde. Synes du ikke det bliver lidt for langt med Lauuuuuu Lauuuuuu bau bau bau…..dk ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tbp

  Yaaaay, you’re back 🍾🍾👸🏼🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugce

  Enig!!! Hold kæææft, hvor er det her fedt. Du ér faktisk for grineren til ikke at have en blog, ING?!

  LOL og Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Ej hvor er du nice.. Du har herre meget ret 😉

   Jeg glæder mig til at du følger med ing?!?

   Hav en dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fuck fuck fuck, hvor er det fedt at du har fået blog igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   HAHA.. FEDT at du synes det er så fedt.. JEG SYNES OGSÅ DET ER HERRE FEDT 😉 HAHAH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det sgu!