Jeg skal på Roskilde i morgen.. Wuhuuuiiu!

Husk at nyde det simple!

Sponsoreret af AQUA D´OR


Aqua D’or er gået i luften med en ny kampagne der hedder Enjoy The Simple i forbindelse med de 3 nye Aqua D’or varianter der er kommet på markedet – eller den ene er “bare” minralvand i et nyt, flot og simpelt design. De 2 andre er dem der hedder KLAR hindbær og brombær og JUICY citron. Hele tanken bag denne kampagne er, at man skal huske at nyde de simple ting i livet. Hvis du er nysgerrig efter mere, kan du se kampagnen udfolde sig via Aqua D’ors Facebook lige HER.

Og hvorfor skal du så vide det?

Jo, nu skal du høre. Jeg er nemlig blevet sat på en lille opgave, der indebærer, at jeg skal fortælle om hvilke simple ting i mit liv, jeg sætter pris på. Jeg har virkelig tænkt og tænkt og tænkt – for hold da magle der er mange simple ting, jeg sætter pris på. Noget så simpelt som en løbetur. Eller solskinsvejr. God mad, mine veninder, familie, kæreste og jeg kunne blive ved. MEN efter grundig selv-research (hvis der azzå er noget der hedder det?!) kom jeg frem til dét der betyder aller mest for mig – i hvert lige pt. Og ved du hvad det er?

Nej selvfølgelig gør du ikke det! Ellers ville jeg sgu da ikke kunne skrive dette indlæg.

Sagen er den, at jeg sjældent tænker helt vildt meget over tingene og mærker efter i mavsen, om det nu er den rigtige beslutning, jeg er i gang med at tage. Jeg har det med bare at brage derud af og håbe det hele ligesom flasker sig. Faktisk har jeg fundet ud af, at jeg til tider besværliggører mit liv lidt. Det har jeg især fundet ud af, efter min mor har købt et sommerhus i Rørvig. Det lyder weird, men der er faktisk en rigtig god forklaring på dette, som de fleste nok godt kan nikke genkendende til.

Såååå det jeg vil frem til er altså …

Alle der har prøvet at være på sommerhusferie, ved at man er mere begrænset i et sommerhus end når man er hjemme i sit “fuldtidshus/lejlighed”. Du har færre ting, mindre tøj, færre tv-kanaler, dårligere wifi, begrænsede muligheder for take-away osv.. Alle disse ting er jo essentielle ting for mig og mit københavnerliv. Og kom ikke og fortæl mig at det ikke også er for dit!

Ellers er du en løgner 😉

Min mor købte sommerhuset i oktober måned i 2015 og jeg skal lige love for at jeg har brugt det flittigt siden da. Jeg har nemlig fundet ud af at være begrænset er = med færre bekymringer. Jeg hygger mig bare med det! Hvis der er ikke wifi, så læser jeg en bog. Say what? En bog. Det har jeg sgu ikke tid til normalt. Eller laver mad. Say what? Mig der aldrig laver mad til daglig.. Ellers laver jeg havearbejde. Say what igen? Mig, havearbejde med mine shellacnegle..

Og ved du hvad det fedeste af det hele er? Jeg elsker at læse en bog, lave mad og lave havearbejde – NÅR jeg er i sommerhus. Det simple liv du ved!

Faktisk har jeg dokumenteret min sidste sommerhustur i billeder, for at vise dig hvor simpelt råhygge egentlig kan være. Instagram it or it didn’t happen – you know.

image image image image

imageimageimage image
imageIMG_1838[1]imageSom du kan se, så står den på lækker mad, god vin og vand fra Aqua D’or naturligvis 😉

Efter vores middag, tog vi vores mega gamle jernheste – jeg vil skyde på, at de er fra før 2. verden krig – og kørte ned til stranden for at se solnedgangen. Der lå min mors mand og fortalte røverhistorier til min kæreste og jeg i flere timer. Hvor simpel hygge er det lige manner?  Mon der er nogen ude bag skærmen der har andre gode idéer til simpelt hygge ?

Afslutningsvis synes jeg lige du skal tage et kig på Aqua D’ors nye kampagnefilm lige her:

Enjoy The Simple gurlfriends.

<3 LAU

Du kan følge Aqua D’or på Facebook HER eller på deres site HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal på Roskilde i morgen.. Wuhuuuiiu!