Køb mine solbriller for 116 DKK

Ingefærlemonade á la LauLau

Sååååå’ det tiiiiirsdag.. Hvilket betyder absolut ingenting. Det ville jeg bare lige konstatere. Sååå det’ jo godt nok og når det så er sagt har jeg lige et sommertip klar til jer. Sødt af mig hva? 😉

Sagen er nemlig den at jeg sidder og er ved at omkomme af varme på kontoret i disse dage. Det er på ingen måde brok – ikke misforstå mig – men når det løber ned af ryggen med sved, inderlårene klasker mod hinanden, så der kommer slidsår og håret hele tiden er en lille smule vådt – såååå kan det godt være liiiidt stramt at sidde på et kontor 8 timer om dagen. Derfor er det eneste jeg tænker på sodavandsis, dukkerter og iskolde lemonader. SÅ jeg tog simpelthen sagen i egen hånd i går aftes og og lavede mig en ekstrem lækker (og KOLD) lemonade. Jeg havde faktisk lidt lyst til at hælde den ud over mig selv – fordi den var så kold – men det var sgu lidt synd at lade den lækre lemonade gå til spilde for at nedkøle min klamme krop.

Jeg gik selvfølgelig ned i Torvehallerne – mit andet hjem – og handlede lidt lækkerier.. Citroner, mynte og agurk. Jeg var MEGET tæt på at tage disse rarbarber, som I kan se nedenfor. Meeen jeg aner ikke hvordan sådan nogen skal behandles så de smager af noget. Måske man bare kan bruge dem rå?

Og hvor kommer ingefæren så ind tænker I nok.. Jo nu skal I høre. Jeg havde da Bangs Ingefærshot med hjemmefra, som lige blev sneget ned i kurven, for at tage de perfekte billeder mens jeg gik og handlede. Snedigt af mig hva? Altid 2 skridt foran – bum.

image image

image

imageTil den her lemonade – som I nok allerede har siddet og savlet lidt over – brugte jeg følgende:

  • Halvanden citron – skåret i skiver
  • Halv agurk – skåret i skiver
  • Et bundt mynte – jeg elsker mynte, så jeg kom næsten det hele i. Men det er vel smag og behag tænker jeg?
  • Alm. postevand
  • 3 Bangs ingefærshot (læs mere om Bangs ingefærshots HER)
  • MASSER af isterninger

Taddda.. Og så er den i vinkel. Ingefærlemonaden kan VARMT anbefales – hvis I forstår sådan en lille én 😉

IngefaerlemonadeSe en lille nuttet GIF jeg har lavet. Flååt ing? 

Pssssstt.. Jeg drikker forresten hjemmelavede ingefærshots eller dem her fra Bangs hver evig eneste morgen. Det er derfor jeg aldrig er syg. Jeg skal nok lave et blogindlæg senere der går lidt mere i dybden med netop det. Hav en dejlig dag.

 <3 LAU

Jeg er ikke blevet betalt for dette samarbejde. Blot fået produkter til at eksperimentere med. Tak Bangs. 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb mine solbriller for 116 DKK