OUTFIT: sporty kjole

Instagram babes: hvordan gør de?

Okay. Jeg synes faktisk det her er ret grænseoverskridende, det jeg skal til at vise.

Men jeg viser det sgu, da jeg synes det er sindsygt, hvad der kan lade sig gøre ift billederedigering. I torsdags var jeg nemlig i torsdagsklub med bloggerpigerne. Der kommer altid nogle ret interessante emner på bordet – da der er usandsynlig meget viden om meget og mange. Snakken gik på de her Instagram babes vi har i Danmark. De gør det skide godt og har sindssygt mange følgere, hovedsagligt – tror jeg – pga deres flotte kroppe. Men det viser sig, at disse piger er hajer indenfor billederedigering, hvilket naive jeg ikke kan se. Jeg gider ikke at nævne navne, men én af disse Instagram babes lægger åbenbart ikke mærke til hendes ankler når hun redigerer resten af kroppen. Der er INGEN ankler på nogen af billederne. De er måske 2 cm tykke. Det giver jo ingen mening?

En af de andre babes, har det med at redigere hendes lår ligeså tynde som hendes underben. Der er sgu da ingen mennesker der har så tynde ben, medmindre de ikke spiser.

Der findes mange programmer hvor man kan redigere sin krop til at være usansynligt mindre end den er i forvejen. Jeg er egentlig fløjtende ligeglad med om gør dette, men jeg synes det er hamrende interessant hvordan de gør og samtidig lade jer vide det også. Hvis jeg skal være helt ærlig har aldrig rigtig lade mig påvirke af de sociale medier – nærmere mere inspireret. Så frem ad rettet vil I få billeder af mig så tynd som et siv (just kidding) 😉

Nu til det grænseoverskridende. Dette er billede af mig og min krop før jeg begyndte at træne med Line (glæd jer til at se før/efter billeder fra træningsforløbet om 3 ugers tid). Jeg har redigeret det højre billede – mine skills er ikke så gode endnu, så lampen bagved er lige bøjet en smule. Men se lige engang..

img_9829

Det er sgu da for vildt man kan sidde og modellere sin krop som man lyster. Måske er det bare mig der er gammel.. Hahah.

Nu ved I hvorfor de alle sammen har hvepsetaljer og lår så tynde som siv. DET ER SNYD!

Psssst. Programmet jeg har bruget hedder Facetune som er en app. Deri er der en knap der hedder “reshape”. Sygt ing? 

Kærlig hilsen gammel Franz Lau <3

   

19 kommentarer

 • Emma

  Du har er simpelthen the realestog røv lækker på det billede) for at skrive det her! Man undrer sig lidt, når man scroller og folks gulv form efter hvor meget hofte de vil have, eller en booty so thick it makes the iphone in the back pocket bend.

  Håber ikke den her kommentar blev for “hård” eller “kringlet” haa – god aften og kæmpe tak for at skrive dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Lau! Hvor er du bare mega modig og sej, når du lægger sådan et personligt billede op. Stor respekt og hatten af for det og dig :-)))) elsker at følge din udvikling og træning, det er virkelig en kæmpe inspiration. Monster fedt indlæg, og det er helt sikkert noget, som de naive folk vil lægge mærke til fra nu af 😉 knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Julie

   1000 tak 🙂

   Jeg glæder mig så meget til at kunne lave et før/efter billede efter alt den træning. Jeg håber bare man kan se en forskel dog 😉

   Tak for kommentaren og rigtig god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristensen PT

  Tak Lau – du har lige reddet min aften 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katla

  Du er den sejeste og modigste!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er for sej, Laura!! Mega love herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er så uendeligt nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes du er røv
  lækker på billedet! Jeg er en af de der anoretiske tynde piger, og ville dø for den krop! 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Du er så fucking sej! Virkelig. Kæft du inspirerer os unge piger i den bedste retning. Tak Lau <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Fuck altså. Tak Betina. Jeg bliver helt rød i hovedet 😉

   Tak tak tak fordi du læser med. KYYYYS fra Lau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  FUCK !!! (Undskyld mit sprog) ej hvor ser det realistisk ud 😱 Hvis du lagde det op uden at snakke om redigering eller lign. Så vil jeg hoppe på den med det samme 😁 Jeg er en af dem der sidder og tænker “Nøøøøj hvordan får man lige den krop” 😂 Tak for et fedt indlæg modige Lau. Jeg synes du ser helt igennem godt ud på det uredigerede billede og glæder mig til at se din virkelige forandring om 3 ugers tid 😉 Kram fra en forholdvis ny læser, men jeg er allerede helt tosset med din blog. You rock

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hallo Sophie..

   FUCK (her på domænet må man fandma godt bande) hvor er du sød. Og ja er det ikke bare sindssygt hvad redigering kan gøre? Jeg kan godt forstå der sidder nogle teenager derude og har pisse meget stress over tilværelsen. Godt jeg ikke voksede op med de sociale medier – just saying.

   Tak for kommentaren og fordi jeg ikke er den eneste der er hoppet i redigerings-fælden 😉

   Kys fra Lau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, hvor er det vildt! Jeg er heller ikke så let påvirkelig, men må da indrømme, at jeg et par gange har ønsket, at de lange tynde babe-stænger var mine 😉 Nu vil jeg i stedet begynde at glæde mig over, at mine ikke tykke/ikke tynde ben er ægte! Ha! P.S. Jeg synes, at du er smækker-lækker på billede nr. 1 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahaha.. Fedt Nadia. Godt der ikke skulle mere at glæde dig over dine tykke/ikke tynde ben. Jeg har virkelig også valgt at sætte pris på min kvindekrop (de der babes ligner sgu da små 12 årige drenge – i min optik).

   Og tak for din sidste kommentar. Det luner altså – især når man ikke selv er tilfreds med havd man ser 🙂

   Rigtig god søndag.

   <3 – Lau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: sporty kjole