Året der gik #2

Jeg er blevet fan af to drengerøve

Jeg har fået en ny last! En last der er ved at tage ekstremt meget overhånd. Jeg kan simpelthen ikke lade vær.

Kender I det, når man læser en bog og den bare er så hjernedød god, at man slet ikke kan vente med at læse næste kapitel? (jeg gør ikke – men jeg har ladet mig fortælle, at det er sådan, bog-nørder har det). Kender I så det, når man følger med i en serie og man ikke kan stoppe, før man har set hele sæsonen? (det kender jeg til gengæld rigtig godt). Kender I det, at man har lavet så lækker mad, at man ikke stopper med at spise, før det HELE er væk? Kender I det, at man har den sjoveste bytur og man bare ikke har lyst til at gå hjem? Kender I det, at være på ferie og aldrig har lyst til at komme tilbage til hverdagen? Kender I… Arghh.. You get the point.

SÅDAN har jeg det med min nye last. Min nye last omhandler to drengerøve der hedder Adam og Joachim. De har en Youtubekanal der hedder Forrest & Bob. Nu tænker du nok “Youtube? I din alder Lau? Cooome on”. Men de tanker kan du godt pakke væk igen. Drengene er hhv. 29 og 31 år – Youtube er altså ikke kun for alt-ædende-teenager-der-elsker-at-brække-sig-på-kamera. Jeg har seriøst set ALLE deres videoer og jeg vil bare se mere. De laver de flotteste optagelser med deres drone, GoPro og deres ægte Youtuberkamera. De er pt bosat i Cape Town, hvor de blandt andet afprøver nogle hjernedøde ting såsom; verdens højeste bungy jumping , dykker med hajer og selvforsvar med nødder (yes – du læste rigtigt. FÅRKING sjovt).

De er virkelig værd at tjekke ud, hvis du vil have et godt grin. Se deres kanaltrailer lige her:

God fornøjelse. Der er mange timers underholdning at hente. Go crazy gurlfriends 😉

<3 – LAU

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #2