OUTFIT: cowboyder sæt

Jeg er en reklamenørd

sponsoreret

Som jeg har sagt mange gange før – så er og bliver jeg en kæmpe reklamenørd. Forstået på den måde at jeg rent faktisk elsker at se reklamer. Jeg ser dem fordi, jeg nok er en lille smule brancheskadet efterhånden. Jeg får idéer når jeg ser reklamer, som jeg kan bruge på mit job. Jeg sidder tit og får stukket et brand i hånden, som jeg skal udarbejde en eller ande idé til. Det kan seriøst godt være svært, når man INGEN info får – andet end navnet på brandet. Jeg er nogle gange skide hamrende nervøs for om det jeg har lavet er helt ved siden af – indtil jeg får en mail fra kunden om at det er helt perfekt og lige sådan noget de havde tænkt sig.. Phhhew. DERFOR ser jeg mange reklamer.. Inspiration for fan’.

Jeg lægger mærke til alle slags reklamer: bannere, native (annoncer der ligner artikler i et magasin eller på et webmagasin), spons blogindlæg (sjovt nok), annoncer, out-door, pre-rolls på youtube og TV reklamer. Det er her denne video (se længere nede) kommer ind i billedet. Jeg ELSKER influencer marketing. Influencer marketing er når man benytter en influent – i dette tilfælde Magnus Milang – til at brede budskabet om et givent brand. Det har SE Energi og Klima virkelig gennemtænkt her. Magnus sætter fokus på klimaet på en helt ny og gennemtænkt måde – det er så nice fundet på. Se første afsnit her:

Du kan se afsnit 2 HER & 3 HER. Alle afsnit ligger samlet HER #WTFgørvimedklimaet

Hilsen reklamenørden LAU

   

2 kommentarer

  • Stine

    Jeg har lige set alle filmene, som alle er rigtig gode. Jeg er selv reklame- og influencer marketing-nørd og jeg elsker at se, når samarbejder giver god mening på mange måder. Og det gør det her.. Vigtigt budskab, krydret med komik og alvor og samtidig er man ikke i tvivl om det underliggende tema. Tak for at dele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: cowboyder sæt