VLOG: MIDDAG PÅ BASTARDS

Jeg er ikke nok nøgen på Instagram

instagram-sjovGurls..

Det er sgu tid til lidt serious business. Er I klar? Jeg har nemlig tænkt lidt.

Nu har jeg snart været i det her blogger/Instagram/se-lige-mig game i et 2,5 års tid og det fik mig til at dvæle lidt over det her projekt jeg har kastet mig ud i. For situationen er egentlig den, at da jeg startede bloggen og min Instagram efter opfordring fra adskillige gode bekendte, tænkte jeg “okaaay altså – jeg er sgu da nok egentlig ret fed, sjov, unik og alt det der!”. Og det er ikke for at spille smart eller selvhøjtidelig eller noget (eller okay – måske lidt) – det er jeg egentlig lidt ligeglad med, for hør lige her…

Jeg synes jeg har ben i næsen, har benene solidt plantet på jorden, har pisse god humor (hø hø), forholdsvis god stil, er meget ærlig og ligetil og så elsker jeg alle mennesker jeg møder på min vej (stort set!) og er fuldstændig vanvittig god til at have med mennesker at gøre, fordi jeg ganske enkelt synes det er det fedeste i verden og ikke kan lade vær’. Og hvad fanden vil jeg så med det?

JO, det fik mig egentlig til at tænke over, at jeg efter at have været i gang med det her vanvittige projekt i hvad der føles som hundrede år – så har jeg (stadigvæk…) en forholdsvis lille blog – og jaja, fred være med det! Det skyldes nok mangel på kontinuerlige indlæg, flotte opstillede billeder, det rette lys, outfit og det lange flotte bølgede hår (som jeg jo for fanden aldrig får…!) MEN, men, men – til gengæld er jeg fuldstændig vanvittig aktiv på Instagram  og ligger alt muligt pis og papir op flere gange om dagen til glæde for jer (og mig selv selvfølgelig). Der er billeder af maaaaaad, outfiiiiits, kirsebærtræer (godt nok ikke fra Bispebjerg Kirkegård – but pretty close), træning, udlandsrejser, nye køb og jeg kunne blive ved. Alt det jeg tænker skal til for at have en meget fin og ‘likeable’ instagram profil, hvor man får lov at følge med i min hverdag – for folk eeeeelsker jo at snage. Det er det bedste I ved iiiing?

Men hvad fanden er det der går galt når jeg ikke engang har ramt 10K følgere endnu og alle mulige andre chicks, render rundt og har 1 milliard million følgere? Det er ikke fordi at jeg nødvendigvis måler succes på antal følgere, men det fik mig sgu lige til at tænke over hvad jeg skal have gang i for at få det tal op og nu bliver det sgu sjovt.

Jeg har nemlig analyseret mig frem til, at måden at få flere instagram følgere på kan foregå på 6 forskellige måder og de kommer HER – take it AWAY!

 1. JEG SKAL VÆRE TYND: Hvis jeg nu vejer under 50 kg, gerne vokser mig over 175 høj og kun ligger billeder op af mig selv, hvor man kan se hvor tynd jeg er – så vil jeg vædde med at der er garanteret et par tusind følgere mere.
 2.  JEG SKAL VÆRE RIG:  Hvis nu jeg pludselig bliver mega rig (tror jeg må begynde at spille lotto…) og kan købe alle Chanel butikker i verden og alt hvad de indeholder af tasker, solbriller, sneakers, espadrillos (eller hvad fanden de nu kalder de der overpriced sutsko), så tror jeg at jeg bliver den mest fulgte Instagram profil i kongeriget Danmark.
 3.  JEG SKAL VÆRE KENDT: Jeg troede at Laulaubaubau.dk ville gøre det for mig, men det lader ikke til at jeg har slået igennem endnu (but wait for it!) – men jeg arbejder på at lave en sang, lave mit eget tøjbrand, åbne en stor restaurant, tilmelde mig Paradise Hotel eller bare blive så høj og tynd, at jeg kan blive model eller DJ
 4.  JEG SKAL VÆRE NØGEN: Den her er sgu til at tage og føle på og det kunne jo komme an på en prøve. Hvem vil ikke gerne se Laus rosédunk i fuld firspring i et skønt trutmund-vrider-lidt-med-hoften-mens-jeg-svinger-med-håret-i-bikini-indenfor-foran-et-spejl-billede. Hold kæft et syn. 1000 flere følgere er hjemme her! Uden tvivl.
 5. JEG SKAL VÆRE PERFKETIONIST: Det går ikke at jeg kun bruger 5 minutter på at lave min morgenmad om morgenen og rent faktisk spiser den efter jeg har foreviget vidunderet. Jeg bliver nødt til at bruge mere tid på at skære bananerne og grapen i lige store skiver og betale overpris for økologiske blåbær, som jeg placerer nøjagtigt på skyren. Det dur heller ikke at jeg aldrig er på Atelier September (har aldrig været der) og spise avocado madder, men i stedet laver dem selv, hvorefter det bliver så grimt, at det ikke er et instagram moment værdigt. Kom nu ind i kampen Laaaaaaaau.
 6. Jeg skal både være tynd, rig, kendt, nøgen og perfektionistisk – på én gang. BINGO! Eller blive kærester med Christoffer, Remée eller en anden celeb – så kører det sgu!

Jeg tror jeg skal have mig en alvorssnak med mig selv om hvad den fremtidige taktik bliver – om det bliver at vinde i Lotto, sulte eller bare finde en kendt kæreste. Det er ikke godt at vide. Men nu har I da her et par tips og idéer, hvis I heller ikke kan sove om natten på grund af ren frustration over ikke at have lige så mange følgere som jeres nabo.

<3 – LAU

 

   

33 kommentarer

 • Minna

  Fuck hvor er du grineren!:-D SÅ enig!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Fuck hvor er du grineren!:-D Så enig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma N

  Jeg er vild med dine holdninger! Du skal være lige som du er, det er nemlig grunden til at jeg følger dig! Jeg fatter ikke at folk skal være så mavesure og svare igen, de har da ingen humor! Du er skøn Laura, og virkelig morsom haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er så skøn, grineren og elskværdig! Ville herre meget ønske, at du var min veninde 😉 #fuckthehaters

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Tæsker sgu kun rundt i fitten for at få et par laubau stænger…. som kan passe til den sølvjakke jeg har erhvervet mig #skruerligenedforcharmenher

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Don’t ever change! Du er sku alt for nice, og hvis du ændrer dig, så forsvinder alt det ægte og sjove! #hejfakesnapchat 🙈 Følger med hverdag, og tjekker flere gange i løbet af dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Haha wow, mage til pessimistiske kommentarer! Jeg elsker at følge med på din blog og instagram – netop af den årsag, at du har en ironisk og humoristisk tilgang til alting. Nogle gange bliver hele bloggerverden sgu lidt for perfekt, og så er det fantastisk at kunne følge dig, der sagtens kan lægge billeder ud uden makeup eller retouchering. Fortsæt med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære dig,
  Jeg forstår så udmærket din frustration og din humor og ironi i dit indlæg så godt .jeg har selv en blog – byguldager – 49 plus er man så voksen ? Hvor jeg lige p.t. Har fokus på det at være sygemeldt med stress . Jeg har ikke 10.000 følgere , jeg har ingen sponsorere , jeg er på ingen måde kendt , men jeg er mig og ja for pokker jeg vil da vildt gerne have sponsorer, leve af at blogge men det gør jeg ikke endnu, måske det kommer måske ikke ?
  Min pointe er at jeg skriver fordi jeg elsker det og ikke kan lade være og når mit fokus er der i min kerneværdi så slipper jeg det udenoms hejs med hvor mange følgere, osv . Så hvorfor skriver du blog ? Er det for dig selv eller for andre ?
  Og er dit virkelige mål at blive fuldtidsbligger ? For er det målet så er mit råd til dig bliv på egen blog og hav fokus på hvad du er god til og find din “pen” /stil og så kommer det helt narturligt. Tro mig det går galt når man begynder at sammenligne med andre -har været der 😄
  Jeg følger din blog og det gør jeg fordi du skriver med en ironi og humor og sætter ord på det andre ikke tør.
  Forsat god blogging😄💕
  Knus
  Vibbe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Læst mellem linjerne lyder du lidt bitter og jealous…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • as

  ej hvor er du irriterende at høre på! har du overvejet at folk ikke gider at følge dig fordi de ikke bare gider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hold da kæft.. Du er da den sygeste nisse!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • as

   Overhovedet ikke. Jeg er blot ærlig.

   Du glemmer også en vigtig faktor:
   At du ikke er attraktiv.
   De piger jeg kan forestille mig du er jaloux på er ikke alene tyndere end dig, men også 100x smukkere.
   Du taler om hvor forfærdelige de er med deres tyde kroppe og filtre, men du kommer selv de sygeste filtre på dine billeder og prøver at blive tynd. Tragic!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine B

   Ej. hvor er du bare humor forladt. undskyld, men må simpelthen bryde ind.
   Jeg synes hun er attraktiv, hvilket mange af hendes andre følgere helt sikkert også gøre. Hun laver PIS! hold nu op med at være så seriøse altså, hvor må det være kedeligt.
   Har du set hendes fake-snaps? Synes ikke videoerne og de billeder hun lægger op er langt fra hinanden? Så ”Sygeste filtre” er total overdrivelse. Plus jeg tror alle kan finde en de beundre, men det er ikke lig med jalousi. Husk det.
   Lau jeg vil gerne følge dig, og synes det er en fornøjelse, og husk haters skal der til! De gør det også nogle gange lidt sjovere for os andre. Forsæt din humor er fed, nogle mennesker forstår det bare ikke – nok også dem der mener 1. April – jokes er lort – eller lignende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   TAK TAK TAK Kristine <3

   Jeg bliver såå træt af folk som ovenstående.. Hold nu kæft altså!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Ps. AS. Er du ikke sød at fise af med dig. Her på domænet er der ikke plads til mennesker som dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jamen så er det da DERFOR vores blog forbliver relativt lille. Og at vi har omtrent 1500 followers på Instagram. Det er da mangel på nøgenhed! Og rigdom. Fuck. Hvad gør vi? Har ikke nogen pelsjakke/bloggerbriller/går med sminke, gider modtage de der kedelige sponsorater, vi bliver tilbudt på mail, eller spiser trendy frugtmos-med-mysli-tallerkner (acai-bowls, sagt på bloggersk). Er håbet mon så ude?
  Well. Mon ikke det går? Altså, så vil jeg nemlig hellere være fri – eller også må det blive i vores næste liv vi bliver tophot :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej Laura.
  Jeg synes du er herlig og dejlig og har fulgt dig et godt stykke tid.
  Men jeg synes ikke du er aktiv og skriver forskellige indlaeg som du siger. Jeg er faktisk lidt traet af alt det her “Hej fake snapchat” se min traening. Det handler ikke om andet.og pae din blog er der 2-3 indlaeg om ugen.
  Jeg kunne bedre lide din blog da det var twinnies.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Julia

   Jeg skriver at jeg er aktiv på Instagram. Der er jeg da online hver dag?

   Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, så er du velkommen til at smutte 🙂

   Hej hej..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laulaubaubau

  TAK for alle jeres søde og sjove kommentarer 🙂

  Jeg elsker at I følger med og jeg skal nok lade vær med at begive mig ud i nogen af punkterne. Men er det ikek sygt at det er sådan det er i dag? 😉

  TAK PIGER <3

  <3 LAU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B

  Og ellers skal du gå med nr. 7. glad tøs, der er pisse motivier sine følger, med sine strålende personlighed og udstråling, stil mæssigt, trænings mæssigt, evt. have et løbehold, som folk tænker “det må prøves”, lave blog indlæg som følgerne kan forholde sig til, og igen finde inspirerende … men vent? Det er jo dig 😀
  Jeg synes du er pisse sej, og jeg følger ikke mange bloggere, på nær sammen måde som jeg følger dig. Men jeg har ikke mødt en video, vlog, blog eller billede endnu hvor jeg ikke blev glad og/eller blev inspireret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære Lau!
  Jeg forstår godt din frustration haha. Men du er sgu skøn! Du er one of a kind, lige til og bare helt naturlig – og jeg elsker det. Dine videoer på ‘fake snapchat’ er det hyggeligste at se hver dag. Du giver smil på læben og godt humør – så bliv du bare ved som du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er simpelthen spritny følger her såvel som på Instagram! Vi har på ingen måde samme stil, men jeg er VILD med din hudløse, voldsomt morsomme ærlighed! Du er så inspirerende i forhold til træning, at jeg simpelthen har tilmeldt mig et bootcampforløb på grund af det. Jeg er vild med dig! Måske mest fordi du ikke er alle ovenstående ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jaaaa!! Elsker det her indlæg. Du har det fedeste blog og instagram – elsker at du er SÅ meget dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Haha, du er sgu toppen Lau!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er så vild med din blog og især når du vlogger. Men noget af det aller bedste er uden tvivl at se dine videoer på fake snapchat!!! Det er simpelthen så hyggeligt, og du virker bare så rar!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: MIDDAG PÅ BASTARDS