Jeg er en reklamenørd

Jeg er træt: nu er det slut!!

Jeg har længe gået og vurderet oppe i mit lille hovede ( ej okay – i mit enorme hovede. Det største i min gymnasieklasse faktisk. I kid you not) hvordan jeg skulle formulere følgende og hvordan I og min omgangskreds ville tage i mod dét, som jeg skal til at skrive nu.

Sagen er den at jeg er mega dårlig til at fortælle om mine problemer og skrubler til de folk som jeg holder af. Nu vælger jeg så at gøre det via et blogindlæg. Det handler vel om at sprænge over hvor gærdet er lavest. I nogle henseender i hvert fald.

So here it goes:

 • Jeg er så træt af at jeg ikke har en Porsche
 • Jeg er så træt af at jeg ikke kan få flotte lange negle som alle kendisserne. Jeg ligner en der lige har været ude og grave min farmor op
 • Jeg er så træt af at fjernsynsremoten altid ligger udenfor rækkevidde og at jeg skal til at rejse mit korpus fra sofaen. Hvordan blev fjernsynet tændt til at starte med?
 • Jeg er så træt af at gå ned med skraldet. Kan man seriøst ikke betale sig fra det?
 • Jeg er så træt af at jeg gang på gang lader mine solbriller ligge derhjemme fordi vejret er dårligt når jeg kører på job OG at solen så skinner når jeg kører hjem fra job. WTF azzå? Jeg vil sgu da også se lidt sej ud i ny og næ.
 • Jeg er så træt af banke storetåen ind i væggen, bordet, dørkammen, toilettet, stolen and you name it.
 • Jeg er så træt af at jeg aldræg kam ranme keyboardet korrekkkkt på iPhonel og autocorrect retter til usammenhængende sætmninger!
 • Jeg er så træt af ordet BAE. STOP dig selv for pokker! BAE is so last NEVER!
 • Jeg er så træt af sure tæer. Coooome on. Kan jeg da ikke bare få 5 minutters fred mand.
 • Det her er jeg seriøst træt af … at lægge sokker sammen. Det er nok den beskæftigelse jeg kender der er aller mest spild af tid. Jeg har dog fundet en løsning på problemet. Når jeg bare smider alle sokkerne i en bunke på spisebordet derhjemme, bliver de bare helt automatisk lagt sammen. Hmm? Gad vide om det findes en sokkefe?
 • Jeg er så træt af at blive våd i rumpetten pga min lædersadel på cyklen. De tror jo seriøst jeg er kronisk sjatpisser inde på arbejdet.
 • Jeg er så træt af at alle mine grøntsager i køleskabet bliver slatne efter én dag. Jeg prøver virkelig at være sund – det er bare ikke særlig nice at sidde og gnave på en slatten gulerod vel?
 • Jeg er så træt af at styrte ind af døren og er ved at pisse I bukserne, mens jeg hiver buskerne ned om anklerne, får knap og nap åbnet bodyen, flyver ud på toilettet, får sat mig godt til rette og så er der ikke noget toiletpapir. Sååååårhh deeeet!

Ja gutter.. Og gutinder.. Jeg er sgu træt af mange ting. I kan bare kalde mig en sur gammel dame. Det er ække lettet at vare maj – damn you iPhone keyboard & autocorrect!!

😉 #firstworldproblems og det er herre meget for sjov..

<3 – LAU

 

   

9 kommentarer

 • Ida

  Så enig i BAE! Stop nu.
  Er også såå træt af bloggere der bruger ordet “skriv”. “Jeg har lavet et skriv” Nej, du har skrevet endnu et blog indlæg eller skrevet en tekst! STOP NU! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hahahaha elsker det her indlæg!! Og hvor kan jeg dog bare give dig så meget ret i mange af tingene! I sær den med solbrillerne 😀 Du gjorde lige min dag så meget bedre!!!! De her indlæg må du så meget gerne lave mere af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hah! Jeg hader fåkking også sjat-pis sadlen. Vandt jeg i lotto, ville jeg have en stærk mand, der kommer hver dag efter et regnskyl, vrider lortet og skruer det på igen. Bare lige ved et tryk på en stor fed rød knap, monteret ved mit sengbord.
  Mon man kan få sådan en sponsoreret, hvis man er pro-blogger? Det er da hver at undersøge, for dig B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, enig – det er træls. Særligt det med solbrillerne. Men husk, at det er verdens største first world problems 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   jep Freja.. Det er nemlig et kæmpe first world problem. Det er også bare sjov 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For søren hvor kan jeg godt genkende de tanker og “luksus”-frustrationer. Nogle dage får man bare nok. Til din liste kunne jeg fx sagtens tilføje
  – jeg er træt af altid at gribe ned i lommen efter rejsekortet og ALTID opdage at det er i den anden lomme
  … på de dage hvor det hele bliver for meget, eller man føler det hele er i mod en, ender jeg som regel med at kaste en birkenstock ind i væggen 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahaha.

   Sådan har jeg det med mine bilnøgler.

   Kan aldrig finde dem i tasken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det var sørme en masse luksusproblemer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en reklamenørd