OUTFIT: min yndlings jakke pt

Jeg har fået nyt legetøj

… og straks så sidder der nogle perverse trunter på den anden side af skærmen og ærgrer sig over at det ikke er dén slags legetøj der er tale om 😉

Jeg har nemlig købt mig mig en iPhone 7+ og KUN på grund af telefonens kamera. Wow(!) Jeg havde aldrig troet at en telefon ville kunne komme til at tage så flotte billeder. Den nye iPhone har en kamerafunktion der hedder “portræt”, som er den funktion, jeg er helt oppe og køre over. Se lige her:

camtemp

Kan I se forskellen?

Jeg er helt vild med den der slørende funktion. Det er jo fuldstændig ligegyldigt med et stort og flot kamera nu – synes jeg. Kameraet (og telefonen) opfylder i hvert fald mine behov. Jeg har været VILDT glad for telefonen so far – jeg kan dog mærke at jeg lige skal vænne mig til at den er så stor.

Hvis ikke man skal bruge kameraet til noget, så har jeg ikke opdaget hvad det smarte ellers er ved 7’eren. Umiddelbart kan den præcis det samme som den tidligere model (dog er den ene knap der er på telefonen blevet ændret. Man kan ikke trykke den ned længere – lidt besværligt at forklare).

GLÆD jer til at se en masse billeder fremadrettet med sløret baggrund 😉

God søndag gørls.

<3-LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: min yndlings jakke pt