Til Distortion med Bloggers Delight

Jeg har købt en båd

image

Det er vist lidt løgneragtigt at sige JEG har købt en båd. Det er nemlig min kæreste der har købt båden – ikke mig. Men hvad der er hans er vel også mit og omvendt 😉 Båden kom i vandet i sidste uge og så skal jeg da ellers lige love for at vi har været på vandet siden.. Fredag startede med en flydende fredagsbar. Vi sad 8 stykker på båden og drak rosé og hørte musik til langt ud på aftenen. Vi sejlede også lige ud forbi Distortion på Refshaleøen, for at se om der var gang i den. Thank god man ikke havde afsat fredagen til dét. Det så SÅ steneren ud og så var der 3 ludere og én lommetyv derude. Der var vi – os på båden – rigtig glade for vores flydende fredagsbar. Det er bestemt ikke sidste gang, vi holder dét. Vi har fået bådplads ude på Christianshavn på Ovengade Over Vandet. Så hvis I kommer forbi en fredag og ser en masse tosser hoppe rundt på en båd, så er det bare os.

imageimageBitteBitte og jeg tog “forsædet” det meste af dagen. Det er et godt udkigsspot 😉PicMonkey CollageVi har fundet det perfekte badespot hvor vi kan ligge til og plaske rundt. Der er nemlig en ret høj platform – 3 meter høj cirka – som man kan kravle op i og jumpe. Her var der desværre en anden båd der var kommet os i forkøbet og nakket vores plads. Så vi svømmede over til platformen og lavede bomber nedenfor deres båd i håb om at de ville flytte sig. Det skete bare ikke.. Damn it!

image

imageSå så man lige Laulau i hendes Sebagoer. Vi sejlede til Rungsted havn i går – søndag. Jeg kunne da ikke forlade havnen uden at købe mig disse herligheder. Min kæreste har nøjagtig de samme. NØRDPAR! For at retfærdiggøre købet, så har jeg faktisk længe gerne ville have et par, da alle siger de er SKØNNE at have på og er den perfekte sommersko. Jeg er herre glad for dem manner. Du kan klikke dem hjem HER.

imageRen libehaveri det vi havde gang i igår. Vi lagde til ved gæstebroen i Rungsted Havn, hoppede op og købte sko til mig, hentede sushi fra Sticks og så ned i båden og sidde og kigge ud på pøblen, mens vi guffede rå fisk. Det lyder som om vi er så mega kiksede, men vi hygger os jo bare ing? 😉

imageimageimage

Ved I hvad? Vi sov også i båden i nat. Vi var lige hurtigt hjemme og hente lagner, dyner og mere mad. Så lå vi elleres bare og puttede og faldt i  søvn til lyden af klukkende vand. Ej come on azzå – får I ikke helt lyst til at få en båd nu?

Forresten.. Da Robert overtog båden hed den Trunte. Båden er efterfølgende blevet bygget om, da der skulle være plads til en større motor. Derfor er der blevet skåret noget af båden og T’et i Trunte er blevet skåret af. Såååå… Nu er det blevet til Runte……. Runde Trunte – so not sexy. Har I nogle sjove idéer til et nyt navn?

<3 LAU

   

3 kommentarer

 • Mette

  Hvordan får man fat i en bådplads på Christianshavn:)? PS. Elsker skoene!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Omggg altså, Impression vil med næste gang! Hæhæ. Jeg synes du skal kræve at manden kalder den ‘Laura!’ eller bare Lau :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Vi må holde en lille blogger-fredagsbar dernede.. Måske vi kan få Rosso til at bringe ud 😉 hæhæh

   Måske jeg kan få ham til at kalde den LauLauBauBau #LOL

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Distortion med Bloggers Delight