Vil I se mine croissanter?

Jeg savner….

Jeg ligger lige i sengen og stener med min computer (wow hvor er det dejligt på en højhellig søndag) og fik lyst til at skrive et blogindlæg om nogle ting jeg savner. Jeg startede nemlig morgenen med en ordentlig omgang arbejde. Ikke at jeg gad, men af ren nødvendighed. Jeg kommer nemlig ikke ind kontoret hele mandag og hele tirsdag, da jeg skal noget meget, meget spændende ifm. en kampagne jeg har udarbejdet for et stort brand (kan I huske jeg fortalte jer om det HER?). I det mindste er det overstået nu. Virkelig (!) en dejlig fornemmelse.

Uden for vinduet kan solen og regnen ikke helt finde ud af hvem der bestemmer. Èn af de dage, hvor det ikke gør noget, at man ikke kommer udenfor en dør. Jeg kunne godt finde på at blive liggende resten af dagen faktisk. Før jeg besluttede mig for at skrive et blogindlæg, kiggede jeg på billede – mine egne billeder. Det lyder narcissistisk – men jeg kan godt lide at kigge mine egne billeder igennem. Der er så mange gode minder og man tager vel egentlig også kun billederne, for at kunne kigge på dem igen senerehen. Ing? Undervejs mit kiggeri fik jeg pludselig en savn til rigtig mange forskellige ting. Såsom at jeg savner sommeraftenerne i Rørvig. Masser af lækker mad ude på terrassen med markblomsterne fra gåturen. img_1764 img_1760 img_1758

Jeg savnede lige pludselig at gå med hue og lag-på-lag-tøj. Komme hjem fra arbejde og tænde stearinlys, tage dynen med ind i sofaen og se en før-aftensmad-film. Det er faktisk virkelig en hyggelig årstid. Er jeg den eneste der har det sådan? img_8808Så savner jeg hende her. Lille noodlemus. Der sker så meget i øjeblikket med hende. HVER gang jeg ser hende kan hun noget nyt – også selvom der kun er gået et par dage. Det er ret inspirerende med de unger (wow.. Skrev jeg lige det?! Det kan være at det snart er min egen tur, siden det ligefrem er inspirerende). Jeg skal heldigvis se hende i dag. Hvis jeg altså kan komme ud af sengen 😉 img_3529 img_3541

Jeg savner mine bedste venner. Jeg ser dem jævnligt. Men jeg savner, at være tætte med dem ligesom dengang, der ikke var kærester indblandet. Puha. Det skræmmer mig faktisk, hvor voksne alle er blevet henover de sidste 3-4 år. Karrieren kører derud af, kæresterne er kommet for at blive og der bliver lagt planer med svigerfamilien hver og hveranden weekend. Jeg føler at vores venskab flyver over hovedet på mig og at jeg ikke kan følge med i alle de voksenbeslutninger der bliver taget. Jeg har sagt til mig selv, at det fandma er nu jeg skal nyde dem og jeg har tænkt mig at gøre tingene anderledes. Jeg vil ses meget mere med dem der betyder noget for mig. Bla. Micha og Storm. Mine 2 bedste venner <3img_4168

Jeg savner allerede mine brune skinker…. Der går et år før de ser sådan ud igen. Buuuuh!!img_4811Jeg savner at se Robs ride. Jeg har kun set ham ride én gang og det var noget af det sjoveste jeg længe har været med til. Robs og jeg og vores vennepar holdte sommerferie på Læsø (min familie har en stor gård deroppe, som vi lånte). Vi havde behov for at der skete noget en af dagene, så jeg bookede en tur på nogle Islandske heste. Rob tog cowboybukser på.

Da vi kommer ud til gården med hestene fik Robs sin egen søde og meget stærke hest (navnet på hesten er glemt). Som det meget tydeligt ses (scroll ned), er Robs stolt som bare faen over hans nye bekendtskab. Vi rider afsted.

Efter lang tids skridten. Vil jeg gerne have lidt mere fart på. Vi sætter hestene i tølt (samme som trav). Robbe sidder godt i sadlen. Det er ikke så bump-bump-bump som jeg havde regnet med. Efter et stykke tid kan jeg se på Robs, at der er noget galt. Det ser ud som om der er noget der gør ondt. Han nægter ALT!

Da vi er tilbage på gården igen, bliver Rob ved med at prøve at kigge inde i sine bukser bagtil. Jeg bliver nødt til at hjælpe. Manden har simpelthen fået vabler i rumpetten pga. hans cowboybukser og den sygning der sidder “mellem ballerne”. Jeg dør af grin.

Rob var stadig glad for sin hest og han gav den en ordentlig og blid omgang med striglen efter turen. Der var fed energi!!img_5059

Har I nogle ting I savner? 🙂

God søndag.

<3 – LAU

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil I se mine croissanter?