Tirsdags Tippet #3 (på en mandag): 20% på ALT på Asos

JEG SKAL HAVE LAVET UDGRONING & KRØLLER

Sådan her ser mit hår ud i dag:

image

Tyndt, klasket og tjavset! Uhh alle mine yndlingsord i én sætning.. Øøøh eller! Jeg har ALTID været lyshåret. Eller undtagen den ene gang jeg fik en hjerneblødning og gik ned i Matas og købte en hjemmefarvning i mega-mørke-mørke-brun. Hende den seje pige fra nabobyen havde nemlig fået farvet hendes lyse (mega lange) lokker mørke og det skulle jeg da også så. Det jeg ikke forstod den gang, var at tykkelsen og længden på håret jo ligesom også betød en hel del (hvis ikke det betød alt) for selve looket. Jeg ville jo aldrig komme til at ligne hende.. Pssst hun havde hår på tykkelse med min (daværende) hest OG så var det langt.

Jeg ved vitterligt ikke hvad jeg lignede. En lille munk med en lille dusk mørkt hår på toppen måske? #christ

Udover denne ene lille episode har jeg altid været lyshåret (jo ældre jeg er blevet, jo mere leverdreng er farven dog blevet). MEN nu skal der altså ske noget nyt. Jeg er virkelig træt at mit fladpande-look, så nu vil jeg have udgroning og krøller og det får jeg på torsdag. Som nogen af jer nok har set flere steder, er det super moderne med en udgroning – også kaldet Balayage. Jeg forestiller mig at mine lokker bliver klippet så alt det tjavsede ryger af, en omgang farvning og så ser mit hår ligesådan ud som på nedenstående billeder:

skaermbillede-2016-10-31-kl-12-50-09 skaermbillede-2016-10-31-kl-12-50-46Billeder fundet på Pinterest

Men så kommer næste dilemma. Jeg elsker jo SÅ meget når der er en smule fald i håret ligesom hos damerne ovenfor. Men mit hår tager jo ingen gang afmærkninger af at være flettet en hel nat. Det er over-stregen glat. Så her kommer min bøn til jer – jeg har brug for et tips til hårprodukter og krøllehimstergimser.

Hvordan laver man krøller/fald i pis’ tyndt hår?

<3 LAU

   

3 kommentarer

 • Karina

  Altså, prøv den curl cream der hedder TIGI catwalk curlesque i håndklædetørt hår, og “kram” dit hår tørt. Den laver MEGA curls på mig, så mon den ikke i det mindste kan fremtrylle en smule fald i dit hår? 😉 Jeg køber den på nicehair, hvis det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det er der ikke så meget hokuspokus i. Jeg laver mine “krøllefald” med et glattejern, hvor jeg taget store vertikale totter og krøller væk fra ansigtet hele vejen rundt. Jeg synes det er nemmest at holde jerne oppefra om ned, altså så enden af jernet peget nedad. Agtigt. Og så teksturspray! Ellers så spørg youtube – der er oceaner af how to curl a short bob 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Mathilde.. Jeg elsker “How to Curl a short Bob”. Jeg kommer ikke til at youtube andet nu.

   1000 tak og gud hvor skal jeg bare have fat i et godt glattejern. NU(!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tippet #3 (på en mandag): 20% på ALT på Asos