Basic t-shirts fra 87 kr.

Jeg skal på Roskilde i morgen.. Wuhuuuiiu!

imageRoskilde 2015 – Suspekt der lukker Orange lørdag aften. 

Halli halløj og lige et øjeblik..

Ved I hvad? Jeg skal på Roskilde i morgen og om jeg glæder mig?

Skider bjørnen i skoven?

JA manner. Jeg glæder mig herre meget. Jeg skal nemlig derned med en stor håndfuld andre bloggere i forbindelse med en kampagne vi laver for Somersby. Hvor heldig har man lige lov til at være?

Pladsen åbner først kl 17 – så vidt jeg har forstået – derfor kører vi først ved en 15-tiden i morgen eftermiddag. I bil (er der nogen der vil fraråde mig det egentlig?).

Det vil sige jeg skal sidde på min flade på min pind, indtil jeg skal afsted. Hvordan tror I det kommer til at gå? Jeg tror jeg kommer til at fare rundt som Taz den tasmanske djævel af bare spænding. Jeg bliver så pres at være sammen med – I know it 😉

Jeg er ikke verdens største musik entusiast, må jeg nok indrømme, men jeg har da alligevel lige kigget på programmet. Jeg skal I HVERT FALD høre Alex Vargas og Red Hot Chili Peppers. De sidste egentlig mest for sjov, da deres musik stinker. Ing? Eller er det bare mig? Normalt at jeg egentlig mest til sådan noget sing-along- og flødemusik, MEN, men, men hvis nogen af jer kender et eller andet nice band der spiller i morgen – så HIT ME!!

Jeg har fundet Roskildebilleder frem fra sidste år, for at vise jer stemningen fra min Roskildetur. NU skal det dog lige siges, at jeg ikke that kind of garl, der tager afsted i en uge og sover i telt. Hell to the no. Jeg tager afsted i én dag og så hygger jeg mig med dét. Jeg.kan.ikke.sove.i.telt.og.skide.på.klamme.toiletter. Bare kald mig sippet, men sådan er vi jo så forskellige.

Jeg har faktisk givet Roskilde chancen hele 2 gange. I ved med telt, toiletterne, partout armbånd osv osv. Men begge gange har jeg været nødsaget til at tage hjem efter ét døgn, da jeg simpelthen ikke magter det.

Anyway..

Vi kom fra de billeder dér. Tjek lige en fest vi havde om lørdagen sidste år:

imageimageimageimageimageimage imageimage imageUskarpe, slørede og utydelige billeder. Nøjagtig ligesom på øverste etage på daværende tidspunkt. KÆFT en fest. 

Jeg og de andre bloggere kommer nok til at tilbringe det meste af dagen ved Somersby baren på pladsen – kommer I ikke lige forbi?

<3 LAU

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic t-shirts fra 87 kr.