Hvad skal jeg vlogge om?

Komplimenter jeg skal give inden ugen er omme

imageGørls?

Ja billedet ovenfor er bare helt gak-gak. Det har absolut intet med bloigndlægget at gøre. Jeg anede ikke, hvillket billede jeg skulle bruge, så glem det nu bare lige for en stund ing? 😉

Jeg har tænkt på noget. Jeg har tænkt på komplimenter. Giver vi mon nok af dette til hinanden?

Jeg kan jo kun tale på egne vegne og jeg mener ikke at jeg er god nok til at give komplimenter. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en liste over komplimenter jeg skal give inden ugen er omme.

Jeg har tænkt over netrop dette, fordi jeg fik en besked fra min kollega Line i lørdags (på min fødselsdag), hvor hun skrev hvor glad hun var for vores samarbejde. Jeg blev simpelthen så glad – helt ned i mavsen – da jeg har gået og tænkt netop det samme i laaaang tid. Nu ærgrer jeg mig over at jeg ikke har fået fortalt hende det noget før.

DERFOR er det tid til at give igen – ikke kun til Line – men til alle mulige forskellige personer i mit liv.

Her er de komplimenter jeg skal give inden ugen er omme:


Mor er den bedste i verden: min mor (eller en andens mor) skal vide hvor god en mor hun er. Dét er noget jeg kunne forestille mig varmer om en mors hjerte.

Middag lavet med kærlighed: Jeg skal ud og spise et par gange i løbet af denne uge. Jeg vil bede kokken om at komme ud til bordet og så vil jeg takke for den lækre middag (hvis det vel og mærket har været godt). Det må da også gøre kokkens aften en smule bedre?

Hjemligt rod: Jeg skal embrace hjemligt rod. Det er sgu da dét der gør ens hjem hjemmeligt. Om det er rodet jeg skal give en kompliment eller mig selv (der roder) der skal have komplimenten, kan jeg dog ikke helt finde ud af?

Blomsterkompliment: Der behøver ikke altid være en årssag for at sende blomster. Jeg skal sgu sende en buket blomster til én i denne uge (og jeg ved faktisk allerede godt hvem det skal være til) 😉

Det er de små ting i hverdagen: Min kæreste skal have en kompliment for et eller andet hverdagsagtigt. Såsom at jeg elsker at han altid vasker vores træningstøj, når vi kommer hjem fra træning om morgenen, inden vi tager på job. På denne måde ligger det ikke og lugter i lejligheden hele dagen (Ja. Vi sveder pænt meget begge to, hvorfor vores tøj er helt vådt efter træning og på sigt vil lugte).

Kollega love: Den ligger da vist lige til højrebenet den her. Line fortjener et stort kram.


Har I nogen gode idéer til komplimenter man skal huske at give?

<3-LAU

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg vlogge om?