Tirsdagstippet #14: danske smykker

LA LA LAND

Okay.. I MÅ simpelthen have hørt om den nye musical LA LA LAND. Ing?

Jeg blev bekendt med den da jeg forleden dag så Golden Globes. HVER gang der var en film, skuespiller, instruktør, musiker osv. der vandt en pris, var det en eller anden fra LA LA LAND. Til sidst blev jeg helt træt af at høre deres takketaler – de skulle jo alle sammen takke de samme. Til gengæld blev jeg ekstrem nysgerrig over den her film. Så jeg gik straks igang med at google og youtube. Derefter fattede jeg ligesom godt pointen. Shit. Dette er den nye Pigen med Paraplyerne, Moulin Rouge, Chicago og Grease.

Den kommer jo først i biffen her i DK til februar. MEN man jo sagtens allerede nu høre musikken. Enten på Youtube eller Spotify. Jeg har i hvert fald voldtaget alle klip på Youtube INDTIL jeg kom i tanke om, at jeg kunne søge på Spotify. Kæmpe nørd. Så nu hører jeg altså ikke andet end soundtracket fra LA LA LAND.

OH MY FREAKING GOD HVOR ER DET HJERNEREN GODT!

Kan du lide let jazz, så kommer du til at elske det her. Her kan I se og lytte til filmens vigtigeste sang – Emma Stone og Ryan Goslings duet (OMG):

Her er endnu et af mine yndlingsnumre. Dette er før de er blevet kæreste, så de spiller lidt op til hinanden. Sangen, melodien, teksten og dansen er fantastisk:

Hvad siger I så ? Jeg er målløs over dette musik. Det er laaaaaaaang tid siden jeg har hørt noget musik der er så lækkert. Hvis I kender den franske musical der hedder Pigen med Paraplyerne (Les parapluis de Cherbourg), kan I se at der hentet ekstrem meget inspiration herfra. Musik og handling. Men det gør mig ingenting, da jeg ELSKER Pigen med paraplyerne. Jeg har fundet hele Pigen med paraplyerne på Youtube til jer (dog uden undertekser). Men måske I kan høre at musikken minder om det fra LA LA LAND?:

Hør hele albummet fra LA LA LAND her:

<3 – LAU

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstippet #14: danske smykker