OUTFIT: brun med brun på

Lige om lidt skal jeg:

img_5409

 • I sommerhus med min familie. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem. Jeg føler at det er 100 år siden nemlig. Jeg tager afsted på fredag og skal bare slappe hele weekenden med spil, god mad og en masse film. Jeg synes nemlig jeg så at vejrudsigten for en gangs skyld lovede regn.
 • Til bryllup. Et bryllup der varer en HEL weekend. Hooold nu op jeg glæder mig. Jeg er en kæmpe sucker for bryllupper. Jeg skal have DENNE (nr. 8) kjole på.
 • Taget flere blodprøver eftersom lægen ringede i går med gode nyheder. Lang historie kort – men der er ét af mine tal der allerede er stabiliseret. Næsten i hvert fald. Derfor skal der holdes skarpt øje med de resterende tal de kommende uger, så jeg ikke går hen og får for lavt stofskifte lige pludselig. Men fe’ fe’ fe’ nyhed (læs eller genlæs diagnosen HER).
 • Have fat i DEN HER jakke og det kan kun går for langsomt.
 • Høre SaveUs i Tivoli og John Legend I Royal Arena.
 • Apropos Royal Arena. Så skal jeg også til Guldtuben. Selvom jeg er alt for gammel, så er jeg kæmpe fan af alle de unge Youtubers. De gør det virkelig godt og jeg er misundelig over, at det ikke er mig der worker den så hårdt foran et kamera. Hvem jeg stemmer på spørger I? Hvis Novopleco eller OddMoles stadig havde en kanal, havde de klart fået min stemme. Shit hvor har jeg grint meget af deres PRANKVIDEOER. Sååå jeg tror bare, at jeg lader vær med at stemme..
 • Passe Noodle uden hendes forældre er tilstede. Jeg glææææææder mig <3
 • Have klippet (og måske farvet) mit hår igen HER. Jeg kan dog ikke helt finde ud af om jeg skal beholde det korte eller prøve at lade håret vokse lidt. Hvad synes I?
 • Til udflytterfest og house warming på én og samme weekend. Det er desværre ikke de samme, der holder begge fester. Så kunne det ellers have været sjovt.
 • Have købt mig et par nye sneakers. Jeg har kigget lidt på DEM HER, DEM HER og DEM HER.
 • Holde en hulens masse møder. Næste møde er med HENDE HER.
 • Mødes med mine bedste veninder. Jeg glæder mig til at se dem <3

<3 – LAU

   

9 kommentarer

 • Kathrine

  Vil du ikke evt. vise, hvordan man kan lave forskellige styles med kort hår? Er totalt på bar bund med min nye fritz.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Haha.. Jeg er sgu også rimelig blank her. Men jeg kan da prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser altid så skøn og fin ud. Og jeg er vild(!) med din gaderobe. Det fedeste tøj. Hver gang. Altid!
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Har altså flere gange på insta tænkt at dit hår har været virkelig pænt efter dit sidste besøg hos frisøren! Og er vild med den korte frits til dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med blodprøverne – og alt det andet også naturligvis! 😀 Sidder lidt i “samme situation” bare med lavt stofskifte som blev opdaget i maj og jeg straks kom i medicinsk behandling. Mine tal nærmer sig også snart normalområdet samtidig med at jeg har fået det virkelig godt. Og jeg fik lige lyst til at kommentere på det, fordi det vækkede et eller andet i mig. Synes det er lidt noget rod med stofskiftesygdomme og har svært ved at snakke om det og forholde mig til at jeg er afhængig af medicin resten af livet… Og det er ikke så godt for mig at følge den facebookgruppe der er, for synes godt nok der er mange dårlige historier derinde. Rigtig god tur i sommerhus – og virkelig en smækker kjole 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Jeg er HELT enig i det med Facebook gruppen. Det er simpelthen mere forstyrrende end det gavner. Jeg har også meldt mig ud igen. Det var – i min optik – en kæmpe flok hypokondere. Jeg tror, det er vigtigt at fokusere på sit eget og have en positiv indstilling til det hele. Så skal det hele nok gå. Hvis vi bare lagde os ned og gjorde os klar til at “dø”, så tror jeg på ingen måde at sygdommen ville blive forbedret. Hmm… Det er sgu noget mærkeligt noget det hele..

   God bedring Sebrina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for de fine blodtal <3 😀
  Lyder som nogle skønne planer ellers – sommerhus holder bare altid.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: brun med brun på