STATUS: så meget har jeg tabt mig 2

AFSTEMNING: hvilken kendis ligner min kæreste?

Okay okay. De sidste par fredage er jeg blevet spammet af veninder, kollegaer, bekendte, læsere og mange andre. FORDI min kæreste – Robert – åbenbart ligner ham der Mike Beck fra X – Factor (eller Mike ligner Robert). Nu skriver jeg åbenbart MEN jeg kan fandma godt selv se ligheden. I fredags endte jeg faktisk med (før jeg faldt i søvn. Yes jeg faldt i søvn under X-factor. Så gammel er jeg åbenbart) at ligge og råbe: “Hov.. Nu er du i tv’et igen” “Hvorfor synger du aldrig sådan herhjemme”.. Osv. Robert var så træt af at høre på mig til sidst.. haha

Men det er altså ikke kun Mick han ligner. Der er nemlig to mere. DERFOR synes jeg nu at vi skal have en afstemning om hvilken kendis der ligner mest Robert.

ER DET MIKE BECK ?picmonkey-collage-2

ER DET NIKOLAJ COSTER-WALDU ?

picmonkey-collage-3

ELLER ER DET HAM FRA FIFTHY SHADES OF GREY?

picmonkey-collage

Jeg vil venligst bede jer alle sammen om at stemme nedenfor i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at høre hvad I synes? 😉

<3 – LAU

   

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS: så meget har jeg tabt mig 2