OUTFIT: blå leo

Min kjole til Guldtuben

Nu på lørdag står den jo på Guldtuben og jeg kan love jer for at jeg er velforberedt og mega-pega spændt. Jeg glæder mig til at blive underholdt, se en masse flotte kjoler, godt selskab og en masse unge mennesker der forhåbentlig er lidt for fulde. Jeg har en aftale med Malene fra The Powder Room (hende der lavede DENNE make-over på mig) om eftermiddagen, så hun kan dulle mig fuldstændig vanvittigt op.. ARGHH jeg er spændt. Jeg laver en vlog igen – det tror jeg nemlig kunne være sjovt at se. Inden Robs og jeg tager derover hånd i hånd, mødes vi med CarléCarlé og spiser en lækker middag. Det bliver satma godt!

Men hvad søren tager man på til sådan et event? Jeg var i vildrede. Så jeg tog telefonen og ringede jeg til Anja fra 9PR og bad om hjælp. De har altid så satans mange flotte kjoler oppe i deres satans flotte showroom. Anja fandt denne flotte sag frem for “gemmerne” og jeg faldt fakstisk pladask for den med det samme. Den er reeeeet gennemsigtig og det er måske lige i overkanten en ung kvinde som mig (der stille og roligt nærmer sig de 30) bare kører den ind med en body indenunder. Der er pææænt med balle-show going on (det skal lige siges jeg har prøvet det – oooog det var nice. Men ikke så nice at andre kan se mine baller og andre ting). Så jeg tænker en lille sort underkjole og så er jeg klar til at indtage den røde løber. Jeg kommer til at lave så meget photobombing: “se mig, hør mig, tag mig lige på instagram” #hahah

Ej. Jeg kommer til at opføre mig pænt! Måske…

Her er vidunderet. Hvad siger I så? d284a82a-5ed3-45a3-a34c-691cc46972e63e798424-36f2-4a5f-8958-a0d66508e88ab259bdd4-482a-4467-909f-040cdedeef43

Kjolen er fra Asos, men kan desværre ikke købes længere. Lort altså! Men der er faktisk en del der ligner-ish HER.

Det var bare lige det jeg ville sige. Kan I ha’ det?

<3 – LAU

   

2 kommentarer

 • Karoline

  Hej Laura, mega fed kjole – kommer til at spille maks!
  Hvor er din lille gule taske med den brede rem fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   JA det håber jeg sørme også 🙂

   Den er fra Zara. Desværre lidt gammel efterhånden 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: blå leo