OUTFIT: min stil i 2014

Min loooooove story

skaermbillede-2016-10-04-kl-19-37-50Forleden dag spurgte Cille mig fra TreGodeGrunde om jeg havde lyst til at være med i hendes kærlighedsføljeton og SELVFØLGELIG havde jeg det. Cille og jeg kender hinanden fra way-back. Faktisk fra dengang vi begge var bartendere på El-hjørnet. Vi havde nogle seriøse brandert sammen og vi fik altid sat gang i festen nede på den bar. Gad vide om der er nogen jer der kom der dengang Cille og jeg arbejdede der sammen?

Anyway. Tilbage til føljetonen. Jeg synes det er skide sjovt at svare på en masse spørgsmål,  jeg ikke selv har været indeover. Det er lidt ligesom dengang man havde venindebøger og skulle svare på alle mulige hyggelige spørgsmål. Kan I huske de bøger?

Som en lille teaser kan I læse to af spørgsmålene inklusiv svar herunder:


HVORNÅR VIDSTE DU, AT HAN VAR “THE ONE”?

Vi havde set hinanden én eller to gange. Det var intet seriøst imellem os (endnu). Vi skrev lidt sammen engang imellem og jeg havde absolut ingen forventninger til noget. Èn dag møder jeg ham helt tilfældigt på gaden. Jeg kan huske jeg går lidt i panik, da jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre eller sige. Ser jeg nu pæn nok ud, sidder håret og alle de der tanker. Jeg kan huske, at han lignede en million. En meeega snack med hans army jakke! Vi stoppede begge op og så skete det… Han kyssede mig kraftedema. WHAT? Jeg kan huske, at jeg blev helt paf og tænkte bare “wow en moden fyr. He’s a keeper!”.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Kender I mon det, at I kigger på en person (helst din kæreste) og bare ved helt ned i mavsen at han er den rette? Vi har – som sagt – netop været på ferie i Portugal ifm nogle af vores venners bryllup. Èn dag ved poolen sidder jeg – på afstand – og kigger på Robert der ligger på en solstol. Jeg iagtager ham bare. Han sidder og taler med hans ven der ligger og plasker rundt i poolen. Jeg sidder så tilpas langt væk, at jeg ikke kan høre hvad de siger. Jeg kunne mærke boblerne i mavsen og smilet på læberne. Den måder han bevæger sig på, griner, gestikulerer gør mig blød i knæene. Han er den mest varme og omsorgsfulde person jeg nogensinde har mødt og vil kun alle folk det bedste. Han har så mange vidunderlige egenskaber at jeg til tider kan blive helt misundelig på at jeg ikke besidder det samme. Jeg ved bare han er den rette! 


skaermbillede-2016-10-04-kl-19-37-24

Læs resten af føljetonen HER.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: min stil i 2014