Converse bliver sommerens musthave

Mjilitjær er det nye sort (igen)


Indlægget indeholder annoncelinks


Øhm .. Kan I huske dengang man købte de der armyjakker, som ægte mjilitjærmænd havde brugt i krig (hvis det altså ikke var en totalt løgner for at få jakkerne til at sælge bedre)? Der var navne og alt muligt skrevet i jakkerne.. Kan I huske dem? Jeg kan ligesom fornemme på mig selv, at dem er jeg begyndt at blive glad for igen. Jeg har endda været inde på Trendsales og købe en med camouflageprint for 100 bananer.. Uuuuhh. Misundelig? Jeg har én i forvejen – bare i armyfarvet – med det fineste print på ryggen. Det er tilbage fra dengang, min mor havde en butik i Holte – der hed Magnifique – med hvide ting. Kender I den slags butikker? haha.. Det er en interiørforretning kun med hvide møbler og tuttenutte ligegyldige ting, lyserødt ragelse og ej at forglemme de romantiske lysestager i fattigmandssølv. Christ hvor er jeg glad for den stil ikke er moderne længere. Nå men der rendte jeg i hvert fald rundt med den jakke I kan se på billede nr. 2 og solgte tuttenuttemonade ting til rige damer.

Jeg synes I skal finde de her jakker frem igen og tage dem på – så er jeg i hvert fald ikke den eneste idiot der render og rundt i army og camou og tror jeg er sej 😉

image image image image image

Jeg har fundet et par røvfede og billige camoujakker som I lige kan tjekke ud, hvis I gerne vil være lige så kikset som mig. Klik HER og HER og HER og HER

<3 LAU

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Converse bliver sommerens musthave