Outfit: Nyt træningstøj

Morgenyoga, kokosvand + konkurrence

Sponsoreret af Innocent

For et par uger siden var jeg inviteret til morgenyoga på toppen af Østerbro på det yderst omtalte venue ØsterGRO i forbindelse med INNOCENT’S lancering af deres nye drik – Kokosvand. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg normalt ikke har tålmodighed til yoga og kokosvand aldrig har været min fortrukne drik. Men denne morgen skulle vise sig at ændre mit syn på begge.

Eventet startede kl 08 en helt normal hverdagsmorgen og det regnede. Ikke bare drypregn, men psyko skybrud-ish. Derfor var Bittebitte og jeg en smule nervøse  – da vi regnede (bådum dum tchhh – get it?) med at skulle stå udenfor i regnen og dyrke yoga. MEN da vi ankom var yogasessionen rykket ind i et drivhus.

NØJ hvor var det hyggeligt at dyrke yoga i et drivhus, mens regnen bankede løs på ruderne. Det var faktisk HELT vildt afstressende. Efterfølgende var der lækker morgenmad og selvfølgelig en masse lækker kokosvand. imageSom sagt har kokosvand aldrig været min fortrukne drikke, men INNOCENT har seriøst knækket nødden. Hvis du vil smage en kokosvand der rent faktisk smager af kokos og mere til, så skal du have fingrene i INNOCENTS. Deres kokosvand har nemlig en forfriskende og nøddeagtig smag, som kommer fra særligt udvalgte grønne kokosnødder – faktisk så indeholder hver karton kokosvand fra 4,5 kokosnød. Intet andet. Ret syg ing?

Når man er en kæmpe træningsnørd som mig – der hverken drikker protein- eller energidrikke – så har jeg fundet ud af at kokosvand, giver et ekstra boost af energi. Enten før, under eller efter træning. Denne kokosvand virker nemlig både dejligt opfriskende og mættende + at den er fyldt med B-vitaminer, C-vitaminer, mineraler som kalium, magnesium og fosfor samt elektrolytter. Wooow.. Alle de ting fra én nød!! (eller 4,5 .. But you get the point). Crazyyy.

Der er startet en trend på mit arbejde. Denne trend indebærer, at vi alle skiftes til at løbe ned efter kokosvand i 7/11, hvor INNOCENTS kokosvand kan købes. Kokosvand fungerer nemlig helt vildt godt i stedet for snacks. Vi er jo et hyggekontor ud over alle grænser og jeg vil ikke lyve og sige, at der ikke ryger lidt kage, slik eller andre snacks indenbords i tide og utide. Kokosvanden er bare et skide godt og sundt alternativ, da den er yderst lav på kalorier og fedtfri. Måms filibaba 🙂 imageimageimage

KONKURRENCE

Jeg har faktisk været så heldig at få lov til udlodde 20 stk. af INNOCENTS kokosvand. Hvis nogen skulle være i tvivl, er det nedestående bandit, vi taler om: imageDet ENESTE du skal gøre er at fortælle mig, om det er grønne eller modne kokosnødder der bruges til INNOCENTS kokosvand og kommentere nedenfor 🙂

Uhhh.. Jeg er spændt på, hvem der vinder. Vinderen bliver annonceret på mandag (d. 18. juli) her i kommentarfeltet.

Good luck gurlfriends.

<3 LAU

   

50 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Nyt træningstøj