NEW YORK GUIDE 2017

Nu tager jeg altså på ferie igen – i morgen

Annonce for Eliza was here

skaermbillede-2017-05-02-kl-19-48-22

Kære gurlfriends

Overskriften er ingen gang en løgner. I morgen tager jeg rent faktisk på ferie igen. Denne gang sammen med Wewonder (også kendt som Mie). Mie og jeg drager laaaangt syd på i en hel uge sammen med 13 andre bloggere fra Belgien og Holland i et hus vi kalder “The Internation Blogger House” #haha. Jeg har aldrig rejst på denne måde før – altså hvor man skal bo sammen med en masse mennesker man ikke kender. Så jeg er meget spændt på hele set-uppet og på at møde de andre piger. Det kribler lidt i maven, ikke af nervøsitet – men mere som små spændte sommerfugle. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve Cypern. Ja det er der, vi skal hen, det fik jeg vist ikke lige nævnt. Jeg har aldrig været der før, så jeg glæder mig til at se hvad øen byder på. Det er jo lidt sjovt med den ø. Den ene halvdel af øen er græsk og den anden er tyrkisk. Gad vide om man lægger mærke til det, hvis man kører mellem de to “lande”. Er der nogen af jer der har været der og ved det?

Vi skal rejse med et rejseselskab der hedder Eliza Was Here. Et rejseselskab der er meget anderledes, i forhold til alt andet på markedet. Deres pay-off (eller slogan) er, at når alle andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre. Den mentalitet kan jeg sgu godt lide!! Jeg elsker sol, sommer, pool, tanning og gyldenbrun hud – men jeg magter simpelthen ikke at ligge på Mallorca (selvom der er ret lækkert) sammen med alle de andre pølsedanskere til grisefest. Nææ ved I hvad? Eliza finder uopdaget perler på Cypern, Grækenland, Malta, Italien, Portugal, Spanien og Tyrkiet. Man bor i ferieboliger langt væk fra alt der rimer på turister (såsom udenrigsminister) i autentiske og unikke scenerier blandt alle de lokale. Vi har lejet en bil, som vi skal bruge til vores små eventyre mens vi er afsted. Vi skal jo ud og opleve en masse på øen.

Vi skal bo i en feriebolig der hedder Eveleos Country House. Det ser VIRKELIG fint, hyggeligt og helt perfekt ud. Se her:

skaermbillede-2017-05-02-kl-21-06-23

skaermbillede-2017-05-02-kl-21-01-18 skaermbillede-2017-05-02-kl-21-02-21skaermbillede-2017-05-02-kl-21-04-18

Jeg tjekker selvfølgelig konstant vejret dernede. Jeg har nemlig arvet noget fra min mor. Jeg har arvet det der hedder nu-tager-jeg-på-ferie-og-når-jeg-ankommer-begynder-det-at-regne-og-det-gør-det–resten-af-peioden-jeg-er-derKender I det? Det er hver evig eneste gang jeg tager afsted. Fx da jeg var i Thailand med Robs sidste år, var det ikke bare regn – det var orkan, voldsomme mængder regn, palmerne knækkede og stranden var ikke eksisterende pga havet gik amok. Såååå jeg er træt. Træt af regn.

DOG ser vejret således ud på Cypern lige nu:

skaermbillede-2017-05-02-kl-21-10-11

WUUUHUUU. Jeg er sååå glad. Endelig en ferie uden regn. Jeg lover at lave endnu en ferie vlog derfra. Det virker som I godt kan lide mine vlogs. Har jeg ret?

Nå men. Mie og jeg flyver i morgen tidlig og jeg kan ikke få armene ned over at jeg endelig skal prøve at rejse med Eliza. Følg med på Instagram i mellemtiden og hvis I har nogle gode tips til lækre strande, gode madsteder eller noget helt trejde så smid en kommentar nedenfor. På forhånd tak tøser.

<3 – LAU

 

   

7 kommentarer

 • Karina

  Kom sku til at trykke send midt i det hele 😀

  Nå men, det lykkedes at overtage halvdelen af øen for tyrkerne da det græsk cypriotiske militær tog til Grækenland for at hjælpe der (på grund af noget krig) jeg husker det ikke helt præcis. 😀
  Men bare lige til info så er det er ikke særlig pænt at sige den tyrkiske side til grækerne på øen. Man kalder den faktisk den besatte side. 🙂
  Der er stadigvæk Hegn op ved landegrænsen og folk til at holde vagt. Bestemte steder på øen kan du få lov og krydse. (Husk pas)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg bor hernede sammen med min kæreste på den græske side. Øen var jo i sin tid 100 % græsk, men her boede en masse tyrkere. Dog så tyrkerne deres snit til at ville overtage øen, da Grækenland havde brug for hjælp af de græsk og gør den tyrkisk og det lykkedes med halvdelen af øen,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Cypern er en fantastisk ø! Jeg har selv arbejdet der som guide i 7 måneder sidste år. I skal bo i et naturskønt område, som ikke er så turistet. Så i får det virkelige Cypern at opleve! 🙂
  Den tyrkiske del af Cypern er ikke særlig i teressant, og der er næsten ingen turisme der. Hvis man dog vil opleve det lidt skal man tage til øens hovedstad, Nicosia, hvor landegrænsen går midt imellem byen. Det vil sige at en del af byen er græsk, og en del af byen er Tyrkisk. Meget speciel oplevelse!
  I følge min mening er de bedste strande på den østlige del af øen, ovre mod Ayia Napa. Her ligger blandt andet den smukkeste strand, Konnos Bay. Ellers er der også et utal af lækre restauranter og barer/clubber i Ayia Napa.
  Rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Cypern er en fantastisk ø! Jeg har selv arbejdet der som guide i 7 måneder sidste år. I skal bo i et naturskønt område, som ikke er så turistet. Så i får det virkelige Cypern at opleve! 🙂
  Den tyrkiske del af Cypern er ikke særlig i teressant, og der er næsten ingen turisme der. Hvis man dog vil opleve det lidt skal man tage til øens hovedstad, Nicosia, hvor landegrænsen går midt imellem byen. Det vil sige at en del af byen er græsk, og en del af byen er Tyrkisk. Meget speciel oplevelse!
  I følge min mening er de bedste strande på den østlige del af øen, ovre mod Ayia Napa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg synes umiddelbart 17 grader lyder af lidt? Jeg var der sidste år i marts og der havde vi 20 grader. Men hey, det regner ikke!!!!!!;-) Jeg var på den tyrkiske side og den var lidt ja… kedelig… MEN har hørt at den græske side er ret skøn, så det har jeg fortrudt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Der er 24 grader om dagen og 15 grader om aftenen. Så det kommer alligevel lidt derop af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK GUIDE 2017