Postkort fra Cypern

Ny lejlighed og skandinaviske plakater

—SPONSORERET AF DESENIO—

Det er ingen hemmelighed at Rob og jeg er gået i gang med at kigge på boligmarkedet. Det har vi været længe efterhånden. Vi har desværre bare ikke fundet det rigtige hjem endnu. I ved – det skal føles rigtigt hele vejen ned i mavsen,  ligeså snart man træder ind i vores – måske – kommende hjem. Den følelse havde jeg lidt med én lejlighed vi fandt på Vesterbro. Indtil jeg godt kunne se at det lidt var katten i sækken vi købte. Eller.. Altså det kan man nok ikke kalde det. Men denne lejlighed havde en 25 kvm stor og privat tagterrasse. Hvor vildt kunne det lige være at have? Faktisk ikke særlig vildt, da det jo blæser en pelikan 24/7 deroppe (vi fik at vide fra naboen, med samme størrelse tagterrasse, at han max brugte den 2 gange om året. Sååå det blev et stort fedt nej tak).

Men  i weekenden skete der noget… Vi blev ringet op af vores bedste venner, der fortalte at der var kommet en lejlighed til salg ude hos dem. Den er den rigtige størrelse. 139 kvm. Den har det rigtige køkken. Køkken-alrum. Den har det rigtige antal værelser. 2,5 soveværelse (det halve kunne jo blive walk-in) og den kar kraftedme terrasse. Den er sååå flot. Jeg var ved at falde bagover da jeg var ude og kigge på den. Meeen. Den er virkelig dyr. Nok for dyr. Vi er dog i dialog med banken lige nu, så lad os se hvad der sker. Wow hvor er jeg bare voksen lige nu.

MEN INDTIL der (forhåbentlig) kommer gode nyheder, så har jeg pimpet vores nuværende lejlighed. Jeg har nemlig indgået i et samarbejde med Desenio, der laver de flotteste plakater i min optik. Jeg brugte flere timer på deres hjemmeside, da jeg skulle vælge hvilke plakater jeg ville have. De har seriøst ALT. Jeg gik dog efter nogle med farve. Hvilken farve tror I ? … Lyserød selvfølgelig. Lyserød kan pifte et hvert hjem op – nok ikke ifølge Rob 😉

Ikke nok med at jeg har fået så mange plakater og rammer at jeg aldrig skal købe dette igen, så har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer, så I da også kan få købt jer nogle lyserøde plakater til boligen. Det skal man bare have. Udråbstegn og punktum.

Brug koden LAUBAU i perioden 16. til d. 18. Maj for at få 25% rabat på din ordre hos Desenio (Koden er ikke gældende på: håndplukkede/exclusives plakater og rammer/plakatophængere/clips)

e23bdbab-2962-4628-81fd-1d297c1721a9 430734c8-cdb9-4df0-9379-4347f201cc3c 38db4e35-a204-45ab-aa51-592c6ad51c1a090f1c7d-0adf-4203-893d-84419812c5f9 ANANAS BLADE // LYSERØDT HAV // LYSERØD VÆG

8b33557c-38c7-45e1-ac91-3c92eeb3f102d50db9a6-b3ef-46f6-8c4e-e7fd12988b23 2e41a157-9095-4eff-9c3d-3302ce71e211

HAV LANGT FRA // HAV TÆT PÅ // GRØN PLANTE 

<3 – LAU

   

7 kommentarer

 • Hejsa.. Flotte plakater i har, det pynter godt i hjemmet. Skulle i nogensinde mangle flere plakater, så tag gerne et kig forbi vores plakatshop på https://byplayart.dk – Vi er sikre på vi godt kunne friste med en plakat eller 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Lau,
  Jeg tænker, at I i forbindelse med boligkøb har været i forskellige banker for at forhøre Jer, hvor I har kunnet få det bedste tilbud. Derfor vil jeg lige spørge om du har nogle anbefalinger du kan give med på vejen i forhold til valg af bank i forbindelse med boligkøb? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Julie

   Ja vi har været i 5 forskellige banker.. Puhaaa. Det var en vild og lærerig uge vi havde gang i der 😉

   So far synes jeg at handelsbanken er dem jeg har haft mest tiltro til. De er SUPER reelle og passer på én. Måske jeg skal lave et blogindlæg om dette faktisk? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for dit svar 🙂 Altså, jeg ville synes, at det er fedt med sådan et indlæg, helt bestemt. Tænker i hvert fald, at det er ret relevant. Alle kan bruge gode erfaringer tænker jeg, i forhold til, hvordan man lige gør sådan noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Lau!
  Lækker rabat og flotte plakater – jeg har fyldt indkøbskurven, men når jeg skriver rabatkoden ind, så bliver beløbet ved med at være det samme. Jeg får ellers en besked om, at rabatkoden er gyldig, og der bliver givet en “ordrerabat”.
  Er der en hage ved dealen, som jeg overser?

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Lærke

   det lyder mærkeligt. Jeg prøver lige at finde ud af det og vender tilbage..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Køber du noget specielt derinde?
   Koden gælder nemlig kun plakater på Desenios hjemmeside. Derfor ikke rammer, clips, ophæng og nogle specielle plakater (“De håndplukkede/exclusives”) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cypern