OUTFIT: prikker og glimmersokker

Nye smykker + HVISK vinder + rabatkode

SPONSORERET AF HVISK 

Fik I set mine flotte nye smykker? Ja jeg ved godt det er sådan lidt blærerøvsagtigt, men de er sgu da helt vildt pæne! Jeg har især fået mange kommentarer på ringen, da den åbenbart også minder mange andre om deres rejser til syden, som jeg forklarede om i sidste BLOGINDLÆG. Tag nu bare lige et kig på dem – jeg har nemlig fået taget nogle rigtig flotte billeder, hvis jeg selv skal sige det:

DSC06584DSC06582 DSC06583 DSC06588DSC06564

Så har jeg desuden endelig fundet en vinder af HVISK konkurrencen fra sidste uge. ER I GLAAAR? ….

Vinderen er Caroline Stadsbjerg. Taaaa-daaaa! TILLYKKE MED DET DU!

Til de uheldige (tabere) der ikke vandt i denne omgang, så har jeg da lige en lille ekstra godte i baglommen. En rabatkode på hele 20% rabat på alt (undtagen 14 karat serien – der er “kun” 10% rabat). Rabatkoden er: laulaubaubau og er gældende tom d. 30/7. Så skynd jer ind og kig på fine smykker lige HER.

Hav en dejlig dag.

<3 LAU

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: prikker og glimmersokker