OUTFIT: pelsjakke

Nyt hår: Før & efter billeder

FØRpicmonkey-collage

Godt så! Se lige en manke jeg rendte rundt med indtil i går aftes. Lang, tyk og naturlig lys.. Eller… Hold kæft hvor ser det egentlig laterligt ud. Det skal lige siges at jeg for cirka et års tid siden fik klippet en slags (langt) pandehår, som jeg selv har været inde og studse lidt med en køkkensaks, da det var mega, mega spaltet og grimt. DERFOR har jeg de korte totter hængende forrest.

Jeg havde booket en tid hos min elskede frisør Thomas. Han har salonen GURU, som ligger i en sidegade til Nyhavn. Jeg sendte faktisk Thomas nogle billeder i søndags, med alle mulige forskellige farver, som jeg synes var nice, men ikke vidste om jeg kunne få lavet i mit tarvelige hår. Da jeg kom til salonen i går, fortalte Thomas, at han havde lagt en plan. En god plan – som gik ud på at farve min bund en tone mørkere end min egen hårfarve og lægge en sandfarvet tone i resten af håret.

Jeg stoler blindt på Thomas, så jeg sagde GO.

Da han havde kommet farve i hele håret, fik jeg lov at sidde med det i en times tid. Farven blev seriøst mørkere og mørkere og mørkere. Den var næsten helt sort til sidst og der gik jeg sgu lidt i panik. Hvis nogen af jeg fulgte med på snappen, så fangede I det vist også godt..

img_5704 img_5705

Thomas sagde selvfølgelig, at jeg skulle slappe lidt af og kommer over mit lille tøseflip, hvilket viste sig at være helt korrekt. Han fik nemlig vasket farven ud, klippet det døde garn af og så sad jeg ellers med kæben hængende nede mellem babserne (hvis jeg altså havde sådan nogen). Jeg var simpelthen så overrasket over, hvor lækker jeg så/ser ud med mørkt hår 😉

Er I klar til at se mit nye (modne) jeg?

EFTERpicmonkey-collage1

Hvad siger I så? Kan I lide det?

Jeg kan varmt anbefale at booke en tid hos Thomas, Han er så skide hamrende sød, dygtig, sjov og så har han bare rigtig god stil. I love you Thomas 😉

<3- LAU


img_5707

 

   

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: pelsjakke