FØR/EFTER billeder: Extensions

Økonomi gav mig kuldegysninger

Sponsoreret


Jeg skal fortælle jer noget hemmeligt. Noget jeg ikke er stolt af. Jeg synes faktisk det er virkelig pinligt. Here it goes:

Jeg har aldrig talt med min bankrådgiver. Har jeg overhovedet en bankrådgiver? I DONT KNOW. Jeg bliver 28 år på lørdag. Grow up Lau.

Økonomi. Uhhhh. Før i tiden fik jeg kuldegysninger ned af ryggen når jeg hørte det ord. Økonomi, budget, opsparing og alle de der fy-fy ord, gjorde mig en smule halv-nervøs, gav mig tics i det ene øje og jeg blev mega irritabel. Disse symptomer opstod højst sandsynligt, fordi jeg ikke rigtig havde et overblik (over økonomien) dengang. Da jeg blev 18 år fik jeg et dankort, som jeg slet ikke var gammel nok til at håndtere. HELDIGVIS var jeg fornuftig nok til at droppe dankortet og få mig et Mastercard i stedet (det kan du ikke hæver over på – medmindre du har en kassekredit, som jeg selvfølgelig også havde). Mit mastercard har fulgt mig i tykt og tyndt lige siden – 10 år. Wow. Men jeg har sgu stadig min kassekredit på 25.000 kr – ikke at jeg benytter mig af den, jeg synes bare det er rigtig rart at have den HVIS der nu skulle ske et eller andet uforudsigeligt på en ferie, lejligheden brænder eller hvad ved jeg.

Jeg vil sige det sådan at jeg er blevet bedre til at tackle og styre min økonomi – med årerne. Det går nok hånd i hånd med, at der ryger flere penge ind på kontoen nu, end der gjorde da jeg var yngre. Jeg har sgu altid levet lidt over evne. DOG har det altid på en eller anden måde kunne løbe rundt (tak mor!). For et par måneder siden satte jeg mig faktisk ned og og lavede et budget. Jeg har oprettet 3 forskellige kontoer hos min bank – Danske Bank:

  1. Lommepenge
  2. Budget
  3. Opsparing

 

Det giver lidt sig selv hvad de forskellige konti bliver brugt til. Det giver mig bare en indre ro, at vide der hver måned automatisk bliver trukket dét der skal til alle de kedelige udgifter + at der automatisk bliver trukket penge over til mit (vanvittige) forbrug og til min opsparing. Økonomi bliver pludselig sjovt, når du kan se gysserne vokse på de forskellige konti #jaja #barekaldmig #JoakimVonAnd

Apropos sjov økonomi, så synes jeg lige, at I skal tage at klikke på nedenstående video. Danske Bank har virkelig forstået at gøre økonomi sjov:

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØR/EFTER billeder: Extensions