OUTFIT: pink hoodie

Om 10 dage sidder jeg her …

hotel_du_lac_limone_limone_003

Måske ikke lige her.. Men et sted lignende. Jeg skal nemlig 2 uger til Toscana om præcis 10 dage –  til 2 forskellige steder som jeg ikke lige kan huske hvad hedder dog. Tror det ene sted hedder noget med Luca og har ingen anelse om navnet på sted nummer to.

1. uge er sammen med The Noodle Fam og deres søde naboer/venner. Dvs vi er 3 par afsted med 3 unger. Og det er ikke bare 3 unger – men de 3 SØDESTE unger jeg kender. Så jeg glæder mig bare heeelt vildt til at lege med dem i poolen, spille spil og læse bøger. Jeg får vel også en lille smagsprøve på familielivet. Det tror jeg er meget sundt eller også bliver jeg bare glad for, at jeg først må begynde på alt det pjat om 18 måneder (når min sygdom forhåbentlig er stabiliseret) 😉

2. uge er med The Noodle Fam igen og min bedste veninde og hendes kæreste. Der har vi lejet et hus somewhere i Toscana. Med pool og hele molevitten. Vi har talt lidt om at køre til Pisa for lige at få det krydset af på listen – der tror jeg i hvert fald ikke jeg har været. OMG jeg lyder simpelthen som den mest glemsomme person i hele verden – jeg tror bare man kan kalde det distræt n’kay?

Selvom jeg faktisk næsten lige har være afsted, så glæder jeg mig heeeelt vildt til at komme afsted igen. Sommeren i DK har ikke være prængende vell? og på arbejdet er der pææænt stille. Såå det bliver fantastisk at komme afsted med så mange forskellige mennekser. Vi skal bare hænge ved poolen hele dagen og drikke vin hele natten.

Robs har seriøst intet sommertøj, så jeg gad godt lige at forkæle ham med et par shorts eller noget andet inden. Er der nogen af jer der er prof ift mandetøj? Hvor finder man lækre og lidt nedtonede ting, til en fair pris?

Et spil i rejsestørrelse vil jeg også gerne have med. Jeg ved, at de andre tager bla HINT med. Er der noget andet I kan anbefale her? På forhånd tak.

Måske jeg selv lige skal have fingrene i nogle af disse kjoler inden afgang:

111111111111reklamelinks: 1. Designers Remix  900kr HER// 2. Mango 199 kr HER// 3. Ganni 1679kr HER// 4. Gestuz 399,5kr HER // 5. Fall Winter Spring Summer 1287,3kr HER // 6. Mango 169kr HER// 7. Ganni 959,4kr HER// 8. Mango 199kr HER // 9. Malene Birger 1349,25kr HER

<3 – LAU

   

21 kommentarer

 • Kathe

  Cluedo holder helt 100 i min familie – og det er på et niveau som både voksne og større børn kan være med på.
  Angående sommertøj til mænd havde min kæreste samme problem sidste år. Han gik i samsøe samsøe og det var han glad for. Han fik bl.a. et par shorts som han næsten gik med hverdag, så det må vist betegnes som en succes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Luca er den fineste by! Ellers er Siena virkelig også så fin. Nogle steder i Toscana kan der godt blive køligere om aftenen fordi det ligger højt, bare hvis nu der skulle pakkes en lille trøje 🙂 Er så misundlig, gid det var mig! God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Herhjemme er Speak Out og Det Dårlige Selskab en succes ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du behøver slet ikke Hint i rejsestr. ☺️ du tager bare de enkelte elementer ud af æsken og et par stakke kort og så fylder det ingenting 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg synes, at COS har rigtig mange fine ting at byde på til en fair pris. Og bonus info – der er rigtig mange god procenter lige nu!
  Derudover er Weekday også et godt bud herfra 👍🏼 Min kæreste er stor fan af begge butikker. Basic is the Best! God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katla

  Glæder mig ubeskriveligt meget – både til ferien og til om 18+9 måneder!!! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har faktisk altid set lidt skævt til Jack & Jones, men da jeg var på jagt efter noget sommertøj til min kæreste for nylig (den stakkels mand gav op fordi det var for uoverskueligt), fandt jeg faktisk en del i netop J&J til yderst rimelige priser. Fandt eksempelvis et par rigtig pæne denimshorts til bare 399 bobs – det synes jeg sgu er en fair nok pris. Butikken i Rødovre centrum kan virkelig anbefales, de var SÅ søde og hjælpsomme – endda selvom jeg var der lige da butikken skulle lukke. Bare lige et lille tip, men jeg synes at god service skal hædres. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla k

  Lækkert med ferie!
  Vi er super glade for “Timeline” – nogle små (15×15 cm) spil, som alle kan være med til (hvis man kan læse engelsk). Enkle regler og ganske underholdende.
  Man kan få dem i alle mulige versioner i spilleforretningen i Yorks Passage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  No, intet link til nr 6? 🙁 så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kan klart anbefale ‘Partners’
  Det er på størrelse med HINT spillet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: pink hoodie