Snapchat moments

Onde øjne + konkurrence

SPONSORERET AF HVISK


Jeg har været på jagt i flere måneder efter den perfekte ring med det perfekte øje. Jeg har været totalt besat af disse “evil eyes” da jeg var lille. Kan I mon huske da man var lille og gerne ville have alle mulige slags armbånd, når man var på ferie i syden? (Jeg vil så stadig gerne have de armbånd – jeg bliver aldrig ældre). Disse armbånd var altid knyttet rundt om en eller anden slags perle. For mig skulle disse perler være øjne eller den der lille hånd med øjet i midten.

Jeg har ledt og ledt efter “ægte” smykker med en snert af dette, da det minder mig om min barndom. Da jeg fik at vide, at Hvisk gerne ville lave en konkurrence her på domænet, var jeg jo ved at falde bagover, da jeg skulle ind og bestille lidt smykker til mig selv først. JEG FANDT NEMLIG EN EVIL EYE RING. NEJ – DÈN EVIL EYE RING. Præcis sådan én jeg har ledt efter. Derfor bestilte jeg da også lige armbåndet der passer til – nu var jeg jo alligevel i gang ing?

Hvis der sidder nogen derude og ikke kender til Hvisk, kan I tjekke hele deres udvalg ud HER. Psssstt.. Det er nogle virkelig fine priser og fine smykker selvfølgelig.

Se mine nye smykker her:

imageimageimageimageimageRing kan findes HER og armbånd kan findes HER.

KONKURRENCE

Uhhhh.. Som sagt så kommer der en lækker konkurrence til jer nu. I kan vinde et valgfrit smykke fra Hvisk. Sayyy what? Det eneste I skal gøre for at deltage er, at linke til det smykke i gerne vil have i kommentarfeltet nedenfor. Jeg vil annoncere vinderen om en uges tid.. GO, GO, GO 😉

OBS: Man kan ikke vinde smykker fra 14 karat serien

<3 LAU

 

   

76 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat moments